Sponzor

Huawei u Dubaiju lansirao inovativne pametne satove : Upoznajte trendi

Na velikom launch eventu u Dubaiju, Huawei je predstavio nove nosive, audio i pametne uredske proizvode, uključujući potpuno nove HUAWEI WATCH FIT 3 i HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition pametne satove, nadograđeni HUAWEI MateBook X Pro te kompanijin prvi tablet s najnovijom generacijom PaperMatte zaslona - HUAWEI MatePad 11"S.

Novim lansiranjima, Huawei je potvrdio svoju vodeću poziciju na tržištu potrošačke elektronike, kao i predanost kontinuiranim inovacijama i dovođenju inovativnih digitalnih tehnologija do svake osobe, obitelji i organizacije u svijetu. Huawei ostaje fokusiran na tehnološki napredak i stvaranje inovativnijih proizvoda što dokazuju velika ulaganja u istraživanje, razvoj i inovacije u svim granama poslovanja.

Ovo lansiranje proizvoda bilo je od velike važnosti za Huawei, jer je to prvi put u posljednjih nekoliko godina da je održan međunarodni događaj ovih razmjera, s toliko mnogo proizvoda koji su lansirani istovremeno na više tržišta, nudeći potrošačima inovativni novi hardver i vlastita softverska rješenja, kao što je aplikacija GoPaint. 

HUAWEI WATCH FIT 3 donosi savršen spoj mode, sporta i tehnologije 

Slogan "Fashion Forward" sadrži bit Huawei nosivih proizvoda, a istovremeno i težnju brenda da osigura mjesto istinskog inovatora na tržištu pametnih nosivih proizvoda. Potpuno novi HUAWEI WATCH FIT 3 nasljeđuje klasični kvadratni dizajn ranijih FIT modela, dok materijali i proizvodni procesi te prošireni izbor boja remena predstavljaju sveobuhvatnu razinu više iznad drugih sličnih proizvoda. Sve inovacije u elementima dizajna doprinose kohezivnoj realizaciji Huaweijevog koncepta "Fashion Squared". Iznimno veliki AMOLED plutajući zaslon visoke razlučivosti od 1,82" donosi širi, trodimenzionalniji vizualni doživljaj, dok kućište sata od aluminijske legure ima dojmljivu teksturu. Tanko tijelo sata, sa samo 9,9 mm širine i težinom od samo 26 g, je najlakši i najtanji predstavnik WATCH FIT serije. S raznolikim izborom boja i živopisnim UX-om koji integrira blistavu rotirajuću krunicu, HUAWEI WATCH FIT 3 nije samo jednostavan za korištenje, već je i vizualno zanimljiv modni dodatak koji privlači pažnju.

Što se tiče fitness značajki, HUAWEI WATCH FIT 3 ciljano postaje osobni trener na zapešću korisnika. Aplikacija Stay Fit temeljito je nadograđena, a baza podataka o hrani proširena je kako bi bolje pokrila 50 različitih zemalja i regija. Dodana je i nova značajka nutritivne analize koja pomaže korisnicima pri uspostavljanju znanstvene ravnoteže između prehrane i tjelovježbe u svrhu zdravijeg mršavljenja. HUAWEI WATCH FIT 3 predstavlja debi značajke Smart Sports koji preporučuje određene vrste tjelovježbe u određenom trajanju, sve na temelju navika korisnika, vremenskih uvjeta i statusa Prstenova aktivnosti, kako bi potaknuo korisnike da razviju i zadrže zdrave navike.

Što se tiče praćenja zdravlja, HUAWEI WATCH FIT 3 dolazi uz poboljšanu HUAWEI TruSleep™4.0 tehnologiju koja pokriva potpuniji raspon fizioloških pokazatelja vezanih za san. Sustav ocjenjivanja kvalitete spavanja je poboljšan i nudi tumačenje uzorka spavanja i prilagođene savjete. Dodatno, nova značajka Svjesnost disanja u snu omogućuje korisnicima mirniji san. HUAWEI WATCH FIT 3 dolazi s praćenjem zdravstvenih pokazatelja putem HUAWEI TruSeen™ 5.5 i  30% stabilnijim praćenjem otkucaja srca[1]. SpO2 sučelje je prerađeno, a korisnik može provjeriti svoj trenutni SpO2 za samo 25 sekundi.

Usudite se istraživati uz HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition 

Izrađen od izdržljivih i elegantnih DLC materijala zrakoplovne kvalitete, dizajn HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition nadahnut je inovativnim i estetskim dostignućima u ljudskim istraživanjima svemira. Najistaknutiji glavni estetski adut HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition je njegov LAVAL koncept, inspiriran de Laval mlaznicom koja se koristi u raketama i svemirskim letjelicama, a koja je usvojena u njegovom nanokristalnom keramičkom okviru i ekskluzivnom interaktivnom LAVAL licu sata.

Korisnici će moći uživati u poboljšanjima zdravstvenih i fitness značajki, kao što je najnoviji  HUAWEI TruSeenTM 5.5+ za veću preciznost praćenja zdravlja te Health Overview 2.0 poboljšanom značajkom zdravstvenog izvješća. Health Overview 2.0. prikazuje brojne nove zdravstvene podatke i donosi impresivnu funkciju analize trendova zdravlja, koja omogućuje testiranje niza osnovnih zdravstvenih pokazatelja u samo 60 sekundi.

HUAWEI MateBook X Pro i HUAWEI MatePad 11.5"S  - flagship uređaji sljedeće generacije za kreativno stvaranje

Krajem prošle godine, Huawei je također u Dubaiju održao događaj predstavljanja proizvoda nazvan „Creation of Beauty“ koji je bio fokusiran na kreativni koncept korištenja pametnih uredskih uređaja što je signaliziralo da se tvrtka snažno okreće na proizvode čiji je cilj pomoći korisnicima u izvlačenju kreativnosti u svakoj formi djelovanja.

Najnovija verzija HUAWEI MateBook X Pro nasljeđuje tehnološku inovaciju, estetski dizajn i inteligentno iskustvo koji su kodirani duboko u DNK Huawei računala. Tehničke inovacije omogućile su brendu da napravi prijenosno računalo koje je istovremeno lagano i snažno. Cijeli uređaj teži samo 980 g, a debeo je samo 13,5 mm, što ga čini jedinim prijenosnim računalom s Intel® Core™ Ultra 9 procesorom visokih performansi koje teži ispod 1 kg.

Nakon prošlogodišnjeg lansiranja prve generacije MatePada 11.5” PaperMatte i prvog u industriji fleksibilnog tableta s OLED zaslonom, HUAWEI MatePad Pro 13.2”, koncept „Creation of Beauty“  sada je dosegao svoj vrhunac s lansiranjem HUAWEI MatePad 11.5"S, prvog tableta za produktivnost koji ima HUAWEI PaperMatte zaslon nove generacije. Inovativni dizajn HUAWEI PaperMatte zaslona smanjuje reflektivnost površine na ispod 2% i eliminira 99% svjetlosnih smetnji[2], tako da u jarko osvijetljenim zatvorenim prostorima, ili čak vani na suncu, korisnici mogu udobno čitati tekst ili gledati video, zadržavajući omjer slike od 3:2, visoku brzinu osvježavanja od 144 Hz i razlučivost od 2,8K.[3] 

GoPaint - aplikacija za slikanje postaje fantastičan alat za sve kreativce 

Kako bi donio radost slikanja svim potrošačima, Huawei je razvio svoju vlastitu aplikaciju GoPaint. Ova aplikacija je nastala zajednički radom Huawei 2012 Laboratories i timova za istraživanje i razvoj iz osam područja, uključujući materijale, fizičku optiku i grafičko renderiranje. Uključeni su i vrhunski likovni odjeli kako bi se dobili živopisni i realistični efekti pisanja i slikanja. GoPaint dolazi s više od 100 različitih virtualnih kistova [4]i pionirskih realističnih tekstura, dajući korisnicima realna i prirodna platna za slikanje. Zahvaljujući FangTian Painting Engineu, GoPaint podržava veliki broj slojeva, nisku latenciju i visoku brzinu kadrova za trenutni odgovor na korisnikove poteze kistom. U kombinaciji sa snažnim performansama Huawei tableta, GoPaint donosi autentičnu, profesionalnu, pametnu aplikaciju za slikanje, jednostavnu za korištenje koja će se svidjeti podjednako amaterima i profesionalnim kreativcima. Huawei je dodatno opremio GoPaint cjelovitim skupom vodiča koji će pomoći korisnicima da se uhvate u koštac sa svakim alatom u aplikaciji. Korisnici mogu učiti u hodu, počevši od jednostavnog načina rada, postupno produbljujući svoje znanje o funkcijama više razine.

Huawei je proveo tri godine na istraživanju i razvoju GoPainta. Iako bi resursi posvećeni ovom alatu bili dovoljni za razvoj novog tableta, umjesto toga cilj je bio ponuditi korisnicima tableta širom svijeta aplikaciju za slikanje koju je moguće besplatno preuzeti.

Osim navedenih inovacija, event u Dubaiju predstavio je slušalice FreeBuds 6i s poboljšanim mogućnostima uklanjanja buke te HUAWEI MateBook 14, prijenosno računalo s profesionalnim 2,8K OLED zaslonom i 41 mm HUAWEI WATCH GT 4, koji je sada dostupan u zelenoj boji. 

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge „u oblaku“ (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.

Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/

Pratite novosti o Huawei Consumer Business Group i pratite nas na društvenim mrežama i forumu:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweiMobileHrvatska/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilehrv/

YouTube: Huawei Mobile Croatia - YouTube

Forum: https://consumer.huawei.com/hr/community/

[1] Ovaj proizvod nije medicinski uređaj. Svi podaci služe samo za referencu

[2] Samo staklo HUAWEI MatePad 11.5"S (PaperMatte Edition) usvaja tehnologiju jetkanja u nanorazmjerima. Podaci dolaze iz Huawei laboratorijskih testova provedenih u simuliranim vanjskim okruženjima bez smetnji. Budući da ambijentalno osvjetljenje može jako varirati, stvarni udio smanjene svjetlosne smetnje će se razlikovati ovisno o okruženju.

[3] Podržana je maksimalna brzina osvježavanja zaslona do 144 Hz. Brzina osvježavanja zaslona može se razlikovati ovisno o određenoj aplikaciji ili igri. 2.8K rezolucija je 2800 × 1840.

[4] Broj i vrste kistova mogu varirati. Realistične teksture podržane su samo na određenim modelima Huawei tableta.