Huawei Watch 3 – procurila prva fotografija

Huawei je nedavno na društvenoj mreži Weibo objavio prvi teaser za svoj novi pametni sat Huawei Watch 3, čime je potvrdio njegovo predstavljanje 2. lipnja. Prema dosadašnjim informacijama, Watch 3 bi trebao doći s novim Harmony operativnim sustavom koji će osim satova biti postavljen i na Huawei mobitelima. Čak Huawei Central navodi da bi Harmony OS mogao biti pušten i za starije Huawei satove, odnosno GT2, GT2e i GT2 Pro.

Huawei će predstaviti vjerojatno dvije verzije Watch 3 sata, osnovnu i pro varijantu, a za sada nije jasno odustaje li Huawei od GT serije ili je ovo nasljednik modela Huawei Watch iz 2017. godine koji je pokretao Google Wear OS.

Upravo je objavljena i prva fotografija sata koja otkriva kružni zaslon i postojanje metalne tipke koja je najavljena i na službenom teaseru. Sat bi mogao imati i donju tipku premda nije baš jasno vidljiva na objavljenoj slici jer je fotografija tamna i sat u zaštitnom kućištu kako bi konačni dizajn ostao zaštićen do predstavljanja. No, iz fotografije se vidi da će osnovna verzija imati silikonski remen.

U međuvremenu su procurili detalji iz promo videa za sat koje potvrđuju do sada viđene i objavljene detalje sata, no izvor nije u potpunosti pouzdan.

Izvor fotografije sata tvrdi da će Watch 3 podržavati nekoliko zanimljivih opcija poput stalnog mjerenja temperature, procjenjivanje stanja srčanih žila, preciznije mjerenje otkucaja srca, SpO2 i bolju povezivost s Huawei uređajima.

Nadalje, Watch 3 bi trebao biti u mogućnosti snimati jednokanalni EKG, te se povezati na LTE mreže zahvaljujući podršci za e-SIM. Međutim, ono što nije poznato je planira li sve te opcije Huawei predstaviti globalno ili samo za lokalno kinesko tržište.

Huawei je napravio odličan posao sa satovima što mu je osiuralo drugo mjesto na tom zahtjevnom tržištu, odmah poslije Samsunga. Ukoliko se Watch 3 sa Harmony OS sustavom pokaže dobrim, i cijena mu bude privlačna, Samsung će imati dobru kompeticiju za svoj novi sat koji dolazi s izmjenjenim Wear OS sustavom.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT