Huaweijev zaštitni znak Mate 20 potvrđuje naziv budućeg top modela

O imenu nasljednika Huaweija Mate 10 špekulira se već neko vrijeme, i već smo mogli zaključiti da će se zvati Mate 20. To sada potvrđuje i zaštitni znak, kojeg je Huawei upravo registrirao. Tao ćemo najesen, vjerojatno tijekom listopada, upoznati novog Matu 20, a vjerojatno i njegove izvedenice Mate 20 Pro i Mate 20 Lite.

Štoviše, Huawei nije registrirao samo Mate 20 zaštitni znak, već i Mate 30, Mate 40 i tako sve do Mate 90. Naravno, to ne znači da će svih osam budućih generacija nositi upravo ovo ime, ali za to postoji velika vjerojatnost. Ovo se sada podudara s ranijom registracijom imena P30 i P40, koji će u svoje vrijeme stići kao nasljednici trenutnog modela P20.

Što se Mate 20 tiče, za sada se iz glasina moglo zaključiti da će doći sa 6,1-inčnim zaslonom, dok bi se njegova Pro verzija trebala rastegnuti na čitavih 6,9 inča. Postoji vjerojatnost da će novi Mate biti pokretan novim Kirinom 980, u kombinaciji sa 6 ili 8 GB RAM-a.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]