Huaweijeva serija smartfona Mate 20 isporučena u više od 10 milijuna primjeraka

Huawei je danas službeno objavio kako je njihova serija Mate 20 u 5 mjeseci otkako je krenula u prodaju, isporučena u preko 10 milijuna primjeraka. U izvještaju se ne navodi koliko je prodano „običnih“, „lite“ ili „Pro“ modela, no brojka je svakako vrijedna pažnje.

Treba napomenuti kako je Huawei Mate 20 Pro pokupio brojne nagrade, od kojih je najznačajnija ona GSMA organizacije, koja ga je na MWC-u u Barceloni proglasila za najbolji smartfon godine. Ovaj je model donio mnoge novosti i nametnuo mnoge nove standarde, tako da ne čudi ni ovako dobra prodaja.

Dodatnim uspjehom se može smatrati činjenica što je Mate serija ovaj uspjeh postigla bez vrlo velikog i bogatg američkog tržišta.

Kako će se Huaweijevi uređaji nositi s konkurencijom, posebice novim Samsungom Galaxy S10+, vidjet ćemo uskoro, a puno toga ćemo doznati i iz izravnog sučeljavanja u našim nadolazećim usporedbama.

U nastavku pročitajte službeno objavu za medije:

Huaweijeva serija Mate 20 isporučena u više od 10 milijuna primjeraka

Zagreb, 14. ožujka 2019. – Huaweijeva poslovna grupa za potrošače (CBG) objavila je kako je njihova Mate 20 serija do sada isporučena u više od 10 milijuna primjeraka.

Zahvaljujući inovativnom dizajnu i izvrsnim performansama, perjanica serije – mobitel Mate 20 Pro osim izvanrednih prodajnih rezultata od lansiranja do danas zavrijedio je i stručno priznanje od vodećih svjetskih tehnoloških medija. Po mnogima je, naime, proglašen najboljim mobitelom na svijetu.

Serija Mate je kombinirajući najnovije tehnološke trendove s atraktivnim dizajnom i bojama Emerald Green i Midnight Blue korisnicima dala novi osjećaj za stil. Pokazalo se kako je takva estetika mobitela iz Mate 20 serije priskrbila najviše obožavatelja među poslovnim te modno osviještenim korisnicima.

Valja spomenuti kako su Huaweiju Mate 20 Pro uručena i službena priznanja za jedinstven spoj tehnologije i dizajna. Na Mobile World Congressu 2019., GSMA koji je organizator spomenutog eventa proglasio je Mate 20 Pro “najboljim pametnim telefonom godine”, ostavivši tako mnoge flagshipe konkurentskih proizvođača da Huaweiju pušu za vratom.

Sve to rezultat je usredotočenosti Huaweija na stvaranje dodatnih vrijednosti za potrošače poput zavidnih performansi, mogućnosti kamere, umjetne inteligencije…

“Mi gledamo u budućnost, tako da će benefite svega što dobro napravimo u kompaniji osjećati najviše krajnji korisnici. Naš je cilj da kao lider u industriji našim korisnicima pružimo inteligentno, nadahnuto i korisno iskustvo na našim uređajima”, kazao je Kevin Ho, predsjednik Huaweijeve poslovne grupe.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2017. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona u svijetu. Huawei ima 15 istraživačkih razvojnih centara smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i talbeti, nosivi pametni uređaji, usluge u “oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. “Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, FB Huawei Showcase aplikaciju, Huawei Mobile Hrvatska Instagrm, Huawei Mobile Hrvatska YouTube kanal te Huawei Mobile Hrvatska Twitter.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]