I LG će MWC-u predstaviti 5G uređaj

Na ovogodišnjem MWC-u bit će prilična gužva. Mnoge kompanije već sada najavljuju evente na kojima će predstaviti 5G tehnologiju, a prema najnovijim informacijama, to bi trebao učiniti i LG. Informacija koja dolazi izravno iz kompanije sugerira lansiranje novog top modela koji neće biti opremljen 5G modemom, ali i zasebnog koji nosi oznaku 5G.

Prema svemu sudeći, oba uređaja će biti pokretana Snapdragonom 855, ali nije jasno koji modem će koristiti 5G model, s obzirom da će Qualcommov biti spreman tek sredinom godine. Moguće je da se radi samo o svojevrsnoj najavi, a da će sam uređaj za dolazak na police trgovina biti spreman nešto kasnije.

Bilo kako bilo, LG-ev 5G uređaj će imati veću bakrenu cijev za odvođenje topline, što bi trebalo osigurati bolje termalne performanse, a spominje se i baterija kapaciteta 4000 mAh.

 
      
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]