I Xiaomi od Samsunga naručuje OLED zaslone, sljedeći top model dolazi sa 6-inčnim

Samsungovi OLED zasloni zadnjih su nekoliko godina postigli toliku popularnost da se čak i Apple, ako je suditi po glasinama, odlučio za njega kao glavnog dobavljača zaslona na sljedeću generaciju iPhonea.

No nije samo Apple taj koji s IPS-a prelazi na OLED. Čini se da nakon pojeftinjenja njihove proizvodnje prošle godine to polako postaje trend. Jedan od većih proizvođača koji će od Samsunga naručivati OLED zaslone je i Xiaomi. Naime, najnovije glasine sugeriraju da će njegov sljedeći flagship, koji bi se na tržištu trebao pojaviti u prosincu, doći sa 6-inčnim zaslonom izrađenim upravo u OLED tehnologiji.

Moguće je da se radi o nasljedniku modela Mi Mix, ili barem nekoj njegovoj varijanti, budući da je on nešto veći, tj. ima dijagonalu 6,4 inča. S druge strane, postoji vjerojatnost je posrijedi model Mi 7, dakle nasljednik trenutno aktualnog Mi 6, a dijagonala od 6 inča zapravo sugerira prelazak na izduženi, 2:1 omjer stranica.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]