iCentar Hrvatska – Servis za iPhone, iPad i Mac

Apple servis Zagreb

Ako ste ponosni vlasnik jednog od iPhone uređaja, vjerojatno ste se zapitali gdje ga je najbolje servisirati ako dođe do kvara ili ako se nesretnim slučajem neki njegov dio razbije. U takvim slučajevima na raspolaganju vam stoji iCentar, specijalizirani iPhone servis. Osim popravaka svih modela iPhone uređaja, iCentar je i specijalizirani Apple servis smješten u Zagrebu sa djelovanjem u cijeloj Hrvatskoj putem svog programa besplatne dostave.

iCentar je sa servisiranjem Apple proizvoda krenuo 2008. godine, da bi se 2014. proširio i na druge brandove, a posebno na servis Samsung Galaxy S uređaja. iCentar većinu popravaka obavi unutar pola sata, što znači da sve dijelove uvijek imaju na lageru, dok se i na nešto kompleksnije popravke ne čeka dugo. Bitno je napomenuti da iCentar popravlja i matične ploče, čija vrijednost inače zna prijeći i 70% ukupne vrijednosti uređaja. Njihovim popravkom, trošak se osjetno smanjuje i rijetko prijeđe 20% cijene uređaja. iCentar je poznat i po tome što uspješno popravlja uređaje u koje je prodrla voda, o čemu svjedoči veliki broj zadovoljnih kupaca.

Kad su rezervni dijelovi u pitanju, iCentar ih naručuje direktno iz tvornice preko vlastitog uvoza, što osigurava vrhunsku kvalitetu s jamstvom od pola godine.

 iCentar posjetite u Zagrebu u Vinkovačkoj ulici br. 2 (Voltino naselje), a sve ostale informacije potražite na navedenim web stranicama.

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT