IKEA Place aplikacija za iOS 11 koristi proširenu stvarnost; provjerite stane li fotelja u vaš dnevni boravak

Nakon što je Apple izbacio konačnu verziju iOS-a 11, zajedno s ARKit platformom proširene stvarnosti, poznati proizvođač namještaja IKEA je lansirao zanimljivu aplikaciju. IKEA Place tako koristi proširenu stvarnost kako bi vam kroz zaslon vašeg iOS uređaja prikazala kako će željeni proizvod izgledati u vašoj kući.

Najvažniji detalj u cijeloj priči je to što sustav radi s visokom preciznošću. Budući da je aplikacija povezana s IKEA katalogom proizvoda, odmah ćete moći vidjeti možete li željeni kauč smjestiti u vaš dnevni boravak ili ormarić u WC.

IKEA Place aplikacija dostupna je u App Storeu za iPhone i iPad uređaje.

 
      
  • Kmica

    Ovu aplikaciju imam ima 2 godine i bila je ta opcija već, u mom slučaju nije bila dopuštena u njemačkoj??? Ma yt sam gledao kako to izgleda ali kad ja pokrenem opciju nije bilo dozvoljeno. A disney ima aplikaciju neku za puzle u kojoj pokreneš AR bez problema, na androidu(note 4), također ima dvi godine. Kao i svaki gimick prvi put ti izvuče osmjeh na lice sutra ga ne želiš upaliti jer je dosadan.

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]