iOS 12.0.1 donosi ispravak problema s punjenjem iPhonea XS i XS Max

Kao što se i očekivalo, Apple je počeo puštati nadogradnju na iOS 12.0.1, koja na novi iPhone XS i iPhone XS Max donosi ispravak buga zbog kojeg se ova dva uređaja nisu punila putem Lightning kabela. Naime, prilično velik broj uređaja se jednostavno ne bi punio ukoliko bi zaslon bio zaključan. Da bi se punjenje pokrenulo, bilo je potrebno uključiti zaslon, ali s obzirom da mnogi to ne bi učinili, odnosno nisu znali da je potrebno, uređaj im se ne bi napunio.

Novi iOS 12.0.1 pored ispravka ovog buga donosi još nekolicinu novosti. Tako se iPhone više neće spajati na 2,4 GHz mrežu ako je dostupna 5 GHz. Nadogradnja vraća i originalni „123“ znak na virtualnu tipkovnicu, donosi ispravak prikazivanja titlova u nekim video aplikacijama, te prikazuje grešku ukoliko Bluetooth signal postane nedostupan.

Nadogradnja je teška oko 100 MB i već je dostupna većini korisnika, Ukoliko vam se još nje pojavila automatski, njezinu dostupnost možete provjeriti u postavkama.

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]