iOS 16 dolazi s novim obavijestima i funkcijama za praćenje zdravlja

U lipnju će se održati Appleova redovita godišnja konferencija WWDC, na kojoj kompanija tradicionalno predstavlja nova softverska rješenja. Ono koje najšira publika željno iščekuje, definitivno je nova generacija operativnog sustava za iPhone, odnosno iOS 16.

Prema insajderskim informacijama kojima raspolaže Bloomberg, iOS 16 se dizajnom neće razlikovati od prethodnih generacija, napominjući kako većih promjena nije bilo još od verzije 7. Novosti se navodno odnose na funkcionalnost, i to na području obavijesti i novih rješenja za praćenje zdravstvenog stanja. O čemu se konkretno radi, za sada nije poznato.

U svakom slučaju, odmah nakon predstavljanja iOS-a 16, isti će u beta verziji biti dostupan za preuzimanje i instalaciju na podržane modele iPhonea, a konačna verzija će stići najesen, sukladno već ustaljenom rasporedu.

Pored novog iOS-a, Apple će na ovogodišnjem WWDC-u predstaviti i novi dizajn watchOS sustava za pametne satove, ali i novu verziju macOS-a za Mac računala.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT