iPad Pro 12.9 – CAD renderi otkrivaju kako bi mogao izgledati

Apple će 12. rujna održati tradicionalnu konferenciju za medije na kojoj svake godine predstavlja novu generaciju iPhonea. Ove godine očekujemo tri modela, 5,8, 6,1 i 6,5-inčni iPhone, no pored njih svjetlo dana bi mogao ugledati i novi iPad.

Prema mnogim glasinama koje su se do sada pojavile bespućima interneta, radi se o novoj generaciji iPada Pro 12.9, čiji su se CAD renderi upravo isplivali. Ako je suditi po njima, novi iPad Pro 12.9 će dođi s dodatno smanjenim okvirom kućišta, ali ovoga puta u simetrično dizajniranom. Naime, na tabletu ipak treba postojati određeni dio ruba radi lakše manipulacije. Vidljivo je da nema fizičke Home tipke, a kutovi su dodatno zaobljeni.

Za očekivati je da i novi iPad Pro donese podršku za Apple Pencil, dok bi pokonski stroj trebao biti novi Appleov procesor A12 ili A12X.

Da ne bi bilo zabune, ne radi se o službenim Appleovim renderima, već izrađenim na temelju poznatih i trenutno dostupnih informacija, što znači da se konačni proizvod može razlikovati od ovih ilustracija.

Izvor

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT