iPhone 11 Pro Max sadrži 4000 mAh bateriju

Točnije, 3969 mAh, s obzirom na upravo objavljene podatke u Appleovoj dokumentaciji. U dokumentu se navodi kako kapacitet baterije iPhonea 11 Pro Max iznosi 15,04 Wh, što odgovara iznosu od 3969 mAh, a to je 25% više od onog u iPhoneu XS Max. Zato i ne čudi podatak iznesen na predstavljanju da će baterija novog modela osigurati do 5 sati dulju autonomiju.

Uz 25% povećanje kapaciteta baterije, ali i novi procesor te energetski učinkovitiji zaslon, ukupna autonomija bi se trebala povećati za 33% u odnosu na prethodnika.

Kad je u pitanju iPhone 11 Pro, njegova baterija donosi 11,67 Wh ili 15% više od one u iPhoneu XS, dok obični iPhone 11 sadrži 11,91 Wh, što je 7% više od baterije iPhonea XR, čiji je izravni nasljednik.

Ovo drastično povećanje kapaciteta baterije u najvećem modelu rezultiralo je i podebljanjem kućišta koje sada mjeri 8,1 mm, dok je prethodnik sa svojih 7,7 mm bio nešto elegantniji. „Platila“ je i masa, pa tako novi Appleov top model teži pozamašnih 226 grama, dok je i prethodnik na leđima nosio ne baš malih 206 grama.

Ako nas pitate, rado bismo žrtvovali ovih pola milimetra i 20 grama viška za 5 sati dulju autonomiju, no kako će se to pokazati u praksi, vidjet ćemo kad nam uređaj stigne na test.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT