iPhone 11 Pro Max sadrži 4000 mAh bateriju

Točnije, 3969 mAh, s obzirom na upravo objavljene podatke u Appleovoj dokumentaciji. U dokumentu se navodi kako kapacitet baterije iPhonea 11 Pro Max iznosi 15,04 Wh, što odgovara iznosu od 3969 mAh, a to je 25% više od onog u iPhoneu XS Max. Zato i ne čudi podatak iznesen na predstavljanju da će baterija novog modela osigurati do 5 sati dulju autonomiju.

Uz 25% povećanje kapaciteta baterije, ali i novi procesor te energetski učinkovitiji zaslon, ukupna autonomija bi se trebala povećati za 33% u odnosu na prethodnika.

Kad je u pitanju iPhone 11 Pro, njegova baterija donosi 11,67 Wh ili 15% više od one u iPhoneu XS, dok obični iPhone 11 sadrži 11,91 Wh, što je 7% više od baterije iPhonea XR, čiji je izravni nasljednik.

Ovo drastično povećanje kapaciteta baterije u najvećem modelu rezultiralo je i podebljanjem kućišta koje sada mjeri 8,1 mm, dok je prethodnik sa svojih 7,7 mm bio nešto elegantniji. „Platila“ je i masa, pa tako novi Appleov top model teži pozamašnih 226 grama, dok je i prethodnik na leđima nosio ne baš malih 206 grama.

Ako nas pitate, rado bismo žrtvovali ovih pola milimetra i 20 grama viška za 5 sati dulju autonomiju, no kako će se to pokazati u praksi, vidjet ćemo kad nam uređaj stigne na test.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]