iPhone 12 bi napokon mogao doći bez zuba

Ukoliko su najnovije glasine o Appleovom patentu točne, sljedeći iPhone bi napokon mogao doći bez kontroverznog zuba. Naime, izvjesni dizajner Ben Geskin je konstruirao rendere navodno temeljene na poznatim informacijama sadržane u Appleovim patentima, koji prikazuju iPhone 12 (Pro Max) s tanjim rubovima kućišta i sa zaslonom od ruba do ruba.

Tako bi sljedeća generacija iPhonea sve potrebne senzore i prednje kamere, uključujući i infracrvenu za Face ID, trebala smjestiti u sam gornji rub kućišta, a ne u zub kao do sada. Apple bi ovime mogao vješto doskočiti proizvođačima Androida, koji ovako dizajnirane uređaje nude već dvije godine.

Ovo nije prvi put da se ovakve informacije pojavljuju u javnosti, no s obzirom da ih je sve više, sasvim je opravdano očekivati da će iPhone 12 napokon stići bez zuba, i to s nekim inovativnim rješenjem za smještaj prednjih kamera i senzora, bez potrebe za kliznim ili pop-up mehanizmom.

 
      
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]