iPhone 12 bi napokon mogao doći bez zuba

Ukoliko su najnovije glasine o Appleovom patentu točne, sljedeći iPhone bi napokon mogao doći bez kontroverznog zuba. Naime, izvjesni dizajner Ben Geskin je konstruirao rendere navodno temeljene na poznatim informacijama sadržane u Appleovim patentima, koji prikazuju iPhone 12 (Pro Max) s tanjim rubovima kućišta i sa zaslonom od ruba do ruba.

Tako bi sljedeća generacija iPhonea sve potrebne senzore i prednje kamere, uključujući i infracrvenu za Face ID, trebala smjestiti u sam gornji rub kućišta, a ne u zub kao do sada. Apple bi ovime mogao vješto doskočiti proizvođačima Androida, koji ovako dizajnirane uređaje nude već dvije godine.

Ovo nije prvi put da se ovakve informacije pojavljuju u javnosti, no s obzirom da ih je sve više, sasvim je opravdano očekivati da će iPhone 12 napokon stići bez zuba, i to s nekim inovativnim rješenjem za smještaj prednjih kamera i senzora, bez potrebe za kliznim ili pop-up mehanizmom.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT