iPhone 13 i AirPods 3: procurili novi detalji

Uoči službenog predstavljanja nove generacije iPhonea, procurile su nove informacije. Prema inače pouzdanom izvoru cinkera @PineLeaks, iPhone 13 će donijeti novitete u fotografiji. Iako se za sada ne spominju senzori ni leće, izvjesno je da Apple radi na softveru kamere.

Jedna od novosti navodno će biti „Astrophotography“, koja će s obzirom na geolokaciju prepoznati položaj zvijezda i prilagoditi ih. Vjerojatno da na fotografiji izgledaju bolje. Druga novost je „Portrait Cinematic“ način, koji će koristiti softversku stabilizaciju kako bi motivi u videu izgledali kao da su bliže kameri. Apple navodno radi i na novim algoritmima za noćni način snimanja, koji će analizirati strukture, ublažiti preizoštrene detalje i prilagoditi sjene (ma što to značilo).

U međuvremenu su se pojavile i glasine da će najsnažnija verzija iPhonea 13, dakle vjerojatno Pro ili Pro Max, dobiti 5x optičko povećanje, no u ovom trenutku nema jasnih potvrda o tome.

Od ostalih proizvoda svakako treba izdvojiti i nove AirPods 3 slušalice, koje će imati 20% lakšu kutijicu. Za sada nema informacija hoće li ovo automatski značiti i manji kapacitet baterije.

Bilo kako bilo, detalje ćemo doznati 14. rujna, za kada je najavljeno službeno predstavljanje novih proizvoda.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT