iPhone 13 Pro Max ima najbolji zaslon na tržištu, kaže DXOMARK

Ako je vjerovati DXOMARK timu, koji već godinama ocjenjuje smartfone u različitim segmentima, zaslon novog iPhonea 13 Pro Max trenutno je najbolji na tržištu. U DXOMARK-u kažu da je zaslon ovog uređaja usvojio ukupno 99 bodova, koje je skupio u različitim kategorijama, te je tako pretekao zaslon Huaweija P50 Pro koji se s 93 boda sada nalazi na drugom mjestu.

Na trećem se nalazi Samsung Galaxy S21 Ultra s 91 bodom, na četvrtom Samsung Galaxy Note 20 Ultra s 90 bodova, a na petom je OnePlus 9 Pro s 89 bodova.

Kao prednosti zaslona iPhonea 13 Pro Max, DXOMARK ističe izvrsnu čitljivost u svim uvjetima, kvalitetu prikaza boja, osjetljivost na dodir i odličnu podršku za HDR10 video. Kao nedostatke navodi nedovoljno pozadinsko osvjetljenje u zadanim postavkama (što i nije neki problem), izraženu narančastu boju i nedovoljnu glatkoću kod igranja igara.

Bilo kako bilo, u kvalitetu ovog zaslona ćemo se uvjeriti i sami kad nam uređaj sutra stigne na test i izravno ga usporediti s lanjskim modelom iPhone 12 Pro Max.

DXOMARK

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT