iPhone 14 umjesto zuba donosi rupicu i pilulu?

Dileme oko Appleovog uklanjanja zuba s čela iPhonea ne prestaju. Nakon nekoliko generacija koje je obilježio ovaj upitni dizajnerski zahvat, došlo je vrijeme da i Apple nakon pet godina konačno odustane od njega i prilagodi se vremenu u kojem živi.

Prvo su počele kružiti glasine da će zub na iPhoneu 14 biti zamijenjen punch-hole rupicom, međutim danas je bespućima interneta počela kružiti glasina da to baš i neće biti tako jednostavno. Naime, u klasičnu rupicu bi stala samo selfie kamera, ali ne i 3D infracrvena za Face ID biometrijski sustav.

Tako bi, prema ovom izvoru, pored spomenute rupice Apple mogao ugraditi i „pilulu“ sličnu onoj na Samsungu Galaxy S10+. Dakle, oni kojima je navikavanje na zub potrajalo (uključujući i autora ovog teksta), dobit će šansu da razviju novi opsesivno-kompulzivni poremećaj.

Koliko je u ovome istine, doznat ćemo kad uređaj bude službeno predstavljen, a u međuvremenu će se sasvim sigurno pojaviti hrpa novih glasina koje će potvrditi ili opovrgnuti ovu.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT