iPhone 5 u T-centrima od 2. studenog

HT je upravo izvijestio da prodaja iPhonea 5 u T-centrima započinje 2. studenog, a otvorena je i mogućnost predbilježbe na adresi https://www.hrvatskitelekom.hr/iphone5/predbiljezba. Povodom dolaska iPhonea 5 u ponudu, Hrvatski Telekom je već osigurao dovoljnu količinu nano SIM kartica čija će zamjena, naravno, biti besplatna. U nastavku možete pročitati službenu objavu:

 

Hrvatski Telekom će iPhone 5 ponuditi od petka, 2. studenoga, a dostupan će biti u T-Centrima širom Hrvatske. Korisnici se za svoj primjerak uređaja mogu predbilježiti već sada na adresi: https://www.hrvatskitelekom.hr/iphone5/predbiljezba. Također, NanoSIM kartice potrebne za besprijekorno korištenje uređaja, već se mogu nabaviti u T-Centrima, a zamjena postojećih SIM kartica za NanoSIM je besplatna.

 

iPhone 5 je najtanji i najlakši iPhone dosad, a dolazi u promijenjenom dizajnu u kojem se ističu: novi 4-inčni Retina zaslon, Appleov A6 procesor za fantastične brzine te ultrabrza wireless tehnologija – sve to uz poboljšano trajanje baterije. iPhone 5 pokreće iOS 6, najnapredniji operativni sustav za mobilne uređaje na svijetu, koji donosi preko 200 novih mogućnosti uključujući Facebook integraciju i Passbook organizaciju podataka.

 

“Suradnja s Appleom uvijek je bila posebno uzbudljiva. Jako mi je drago što će vrhunske performanse ovog uređaja moći iskoristiti daleko više naših korisnika, budući da značajno proširujemo 3G signal diljem zemlje. Važno nam je da svi naši korisnici imaju pristup brzom Internetu, to nam je strateška smjernica. Već sada smo dostupnost brzim internetom povećali korisnicima na širokom području središnje i istočne Hrvatske, a slijedi i ostatak zemlje. Također, imamo i najveću pokrivenost 4G signalom, a korisnicima smartfona uskoro ćemo ponuditi i uslugu na našoj LTE tehnologiji”, rekla je Nataša Rapaić, operativna direktorica Sektora za marketing za privatne korisnike HT-a.

 

Hrvatski Telekom nudi najveću populacijsku pokrivenost 3G i 4G brzim signalom. U ožujku ove godine prvi je Hrvatskoj, i među prvima u Europi i regiji, pustio u komercijalni rad 4G mrežu baziranu na LTE tehnologiji te nudi najveću pokrivenost te mreže u četiri najveća grada: Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku.

 

Visoka kvaliteta mreže jedan je od ključnih čimbenika koji omogućavaju vrhunsku razinu usluge kakvu HT pruža svojim korisnicima. Hrvatski Telekom redovito provodi glasovna i podatkovna mjerenja svoje mobilne mreže koja pokazuju kako je T-Mobile mreža najbolja u Hrvatskoj u svim najvažnijim parametrima.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT