iPhone 6 i iPhone 6 Plus od danas u ponudi Hrvatskog Telekoma

iPhone 6 press photo

Iz Hrvatskog Telekoma javljaju da prodaja novih Appleovih gadgeta, iPhonea 6 i iPhonea 6 Plus u T-centrima započinje 31. listopada, dok je ograničena količina uređaja već danas dostupna u njihovom web shopu. Cijena samog uređaja iznosi između 6398,00 i 9298,00 kuna, ovisno o modelu i količini interne memorije, dok uz pretplatničke tarife, odnosno potpisivanje ugovora, započinje već od 1598,00 kuna.

Detalje saznajte u objavi za medije koja slijedi u nastavku, a ukoliko još niste, pročitajte i našu opširnu recenziju iPhonea 6.

 Hrvatski Telekom počinje s prodajom iPhonea 6 i iPhonea 6 Plus, najnaprednijih uređaja u povijesti iPhonea od petka, 31. listopada. Određena ograničena količina uređaja dostupna je već od danas, 20. listopada u pretprodaji na webshopu Hrvatskog Telekoma.

Hrvatski Telekom kao ovlašteni partner Applea u Hrvatskoj za prodaju iPhone uređaja nudi oba modela iPhonea 6 uz atraktivne tarife i opcije. Kao i svih ovih godina u kojima HT surađuje s Appleom i dovodi iPhone na hrvatsko tržište, tako je i ove godine omogućena predbilježba za najnovije modele na stranici https://www.hrvatskitelekom.hr/iphone.

Da bi korisnik predbilježbom došao na listu zainteresiranih potrebno je popuniti upitnik na web stranici. Pristup listi na webu je moguć i na prodajnom mjestu i putem Korisničke podrške. Upis na listu zainteresiranih ne obvezuje niti garantira kupnju uređaja, već prijavljenim korisnicima omogućuje kupovinu uređaja u trenutku dolaska uređaja na prodajno mjesto za koje je izvršena rezervacija.

Cijena samih uređaja u ponudi HT-a, ovisno o modelu, iznosi između 6398 i 9298 kuna. U paketima, ovisno o tarifama, cijena iPhonea 6 sa 16 GB u rasponu je od 1598 do 4998 kuna, iPhonea 6 sa 64 GB između 2198 i 5658 kuna, a iPhonea 6 sa 128 GB između 2598 i 6348 kuna. Cijena većeg modela iPhone 6 plus varira između 7598 i 9298 kuna za sam uređaj, a u paketima, ovisno o memoriji (16, 64 ili 128 GB), varira od 2198 do 7148 kuna.

Od službenog lansiranja 9. rujna, iPhone 6 najtraženiji je smartfon na svjetskom tržištu. U prva dva tjedna prodano je više od deset milijuna komada, iako je prodaja bila ograničena na samo deset tržišta. Uz takav tempo prodaje, Apple je na sigurnom putu da ostvari svoj ambiciozni cilj od 70 do 80 milijuna prodanih iPhonea 6 do kraja godine, i to bez kineskog tržišta.

U usporedbi s prethodnim modelima, iPhone 6 nije samo veći, nego i po mnogočemu bolji. S Retina HD zaslonom veličine 4,7 odnosno 5,5 inča, iPhone 6 pomiče granice dizajna. Temeljen je na 64-bitnoj arhitekturi u rangu osobnog računala, a pokreće ga novi A8 čip i koprocesor M8 za obradu pokreta, te najnapredniji iOS 8 operativni sustav. Kamera iSight ima nove senzore i nove mogućnosti videosnimanja. „Šestica“ donosi veće 4G LTE brzine, podržava više LTE pojaseva od bilo kojeg drugog smartfona, a brzina Wi‑Fi pristupa je i do tri puta veća. Revolucionarna Touch ID tehnologija omogućuje siguran pristup iPhoneu uz otisak prsta, što se može koristiti i za jednostavniju kupovinu na servisima iTunes i App Store.

Više na: https://www.hrvatskitelekom.hr/iphone

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT