iPhone 6s i iPhone 6s Plus od danas u ponudi Vipneta

iPhone 6s Vip

Iz Vipneta sada i službeno javljaju da je iPhone 6s već danas dostupan u zagrebačkim Vip centrima u verziji 16 GB i 64 GB u više boja, dok je iPhone 6s Plus dostupan ekskluzivno na Vip webshopu u različitim bojama u verzijama od 16, 64 i 128 GB.

Što se cijena tiče, navedimo da je iPhone 6s 16 GB uz pretplatničku tarifu Bez granica XXL+ dostupan za 899,00 kuna, uz dodatak 100 kuna mjesečne otplate, dok je iPhone 6s Plus 16 GB uz istu tarifu dostupan za 1699 kuna jednokratno i uz otplatu 100 kuna mjesečno.

Ostale detalje saznajte iz objave za medije koja slijedi u nastavku.
 

Zagreb, 9. listopada 2015. - iPhone 6s dostupan je već danas u zagrebačkim Vip centrima u verziji 16 GB i 64 GB u više boja dok je iPhone 6s Plus dostupan ekskluzivno na Vip webshopu u različitim bojama u verzijama od 16, 64 i 128 GB.

Najnoviji mobilni uređaji iPhone 6s i iPhone 6 plus izvana izgledaju gotovo jednako kao i njihovi prethodnici, ali su se zato značajne promjene dogodile iznutra, uz inovacije na svakoj razini. Najveće i najvažnije promjene su A9 čip, koji sada ima i do 90% bolje grafičke performanse od prethodnika iPhonea 6 i 3D Touch zaslon, koji prepoznaje dodire te prema jačini pritiska otvara razne nove mogućnosti. Poboljšanja su značajna i u kameri, koja sada ima 12 MP a može snimati i 4K video.

iPhone 6s 16 GB je uz pretplatničku tarifu Bez granica XXL+ dostupan za 899 kuna jednokratno uz 100 kuna mjesečne otplate, dok je iPhone 6s Plus 16 GB uz istu tarifu dostupan za 1699 kuna jednokratno i uz otplatu 100 kuna mjesečno.

Razlikovanjem snage pritiska na zaslon nova tehnologija 3D Touch omogućuje nove načine navigacije. Prepoznaje jačinu pritiska na ekran pa mnoge radnje postaju brže i jednostavnije. A zahvaljujući novoj Taptic Engine tehnologiji korisnik odmah dobiva i opipljivu povratnu informaciju.

Najnoviji procesor A9 s 64-bitnom arhitekturom pruža i do 70 % brže performanse, a grafički procesor brži je do čak 90 % te bez problema pokreće i najzahtjevnije aplikacije i igre.

Nova kamera sada snima u 4K rezoluciji koja je do četiri puta veća od 1080p HD videozapisa.

iSight kamera sada snima oštrije i detaljnije fotografije od 12 MP, a nova 5-megapikselna FaceTime HD kamera, omogućuje izradu majstorskih selfija.

Aplikacija Live Photos snima trenutke neposredno prije i nakon izrade fotografije koja se potom jednim dodirom pretvara u živu snimku za uspomenu.

Touch ID sada ima novi senzor za identifikaciju otiska prsta koji otključavanje telefona čini još jednostavnijim i sigurnijim. iPhone 6s dolazi s LTE Advanced tehnologijom, dvaput bržom od prethodne generacije. Podržava više LTE pojaseva nego ijedan drugi smartphone. Prilikom spajanja na Wi‑Fi, surfanje, preuzimanje aplikacija i sve drugo, postalo je i do dva puta brže. Uz Vipnetove tarife Bez granica+ korisnici na svojim iPhone 6s i 6s Plus uređajima mogu uživati u surfanju maksimalnim brzinama do 187 Mbit/s uz uključen 4G+/LTE.

iOS 9 posljednja je inačica iOS operativnog sustava čije su glavne odlike inteligencija, sigurnost i brzina, čime se s razlogom svrstava među najnaprednije operativne sustave na svijetu.

Kućište je napravljeno od nove legure aluminija serije 7000 kakva se inače koristi u zrakoplovnoj industriji. Staklo koje ga štiti najsnažnije je i najotpornije staklo ikad upotrebljeno na nekom pametnom telefonu. Srebrnom, zlatnom i svemirski sivom sada se pridružio i iPhone 6s u boji ružičastog zlata. iPhone 6s ima 4,7 - inčni zaslon, dok iPhone 6s Plus ima 5,5-inčni Retina HD zaslon s 3D Touchem.