iPhone 8 bi mogao biti 50% skuplji od prethodnika

Ako je vjerovati sve učestalijim glasinama koje dopiru iz Appleovog tabora, a nemamo razloga ne vjerovati budući da su se redovito pokazivale istinitima, novi iPhone 8 će biti osjetno skuplji od sedmice kad je je lani krenula u prodaju.

Govori se o cijeni od oko 1000 dolara, što oko 50% više od 649, koliko je iPhone 7 tada koštao u SAD. Prevedeno u europske cijene, to je 1000 eura, a što će biti kad dođe u naše krajeve, ne usudim se prorokovati. Dakle, nije Samsung jedini koji je svojim fanovima ove godine pripremio hladan tuš.

Donekle normalniju cijenu mogli bi imati iPhone 7s i iPhone 7s Plus, o kojima se također špekulira. Naime, mnogi se analitičari slažu da ćemo uskoro ugledati tri iPhonea, od kojih će samo iPhone 8 donijeti veliki zaslon od ruba do ruba (s onim zubom na vrhu), dok će 7s i 7s Plus biti upakirani u stara kućišta, ali s novim komponentima i funkcijama.

Podsjetimo, zadnjih mjeseci se špekuliralo da Apple neće stići organizirati proizvodnju dovoljne količine novih AMOLED zaslona za iPhone 8, zbog čega će jedan dio uređaja (7s i 7s Plus) biti isporučen s IPS-om, a isto tako postoji i i vjerojatnost da iPhone 8 kasni u isporuci, odnosno da će biti dostupan tek u studenom.

Bilo kako bilo, sve bismo trebali doznati uskoro, odnosno u prvoj polovici rujna.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]