iPhone XI bi mogao donijeti manji zub i uvesti USB-C utor

Dosadašnje glasine o iPhoneu za 2019. godinu sugerirale su zadržavanje dizajna iz prošle, odnosno pretprošle godine, uz mogući dodatak bubrega na poleđini, koji bi navodno trebao sadržavati trostruku kameru.

U međuvremenu su se pojavile nove informacije koje upućuju da bi jedan od modela mogao imati i centralno smještenu kameru kao na slici. Prilično je izvjesno da Apple neće izbaciti samo jedan model, a upravo ovaj daje mogućnost postojanja jeftinije verzije.

Ono što bi se na svim modelima trebalo razlikovati je zub, koji bi ove godine trebao biti manji, budući da je tehnologija ugrađena u njega dodatno napredovala, pa se sada može smjestiti u manje gabarite.

Od ostalih glasina spomenimo i mogućnost odbacivanja Lightning, te uvođenja USB-C utora, što bi bio logičan korak s obzirom da je isti ugrađen u najnoviji iPad.

Također, ime glavnog o kojem se trenutno špekulira je iPhone XI (rimski 11), dok bi veći model opet mogao dobiti dodatak Max.

Naravno, treba imati na umu da se radi o još jednoj seriji glasina, tako da sve ove informacije treba uzeti s rezervom.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]