Iskon.Mobile za 120 kuna mjesečno nudi 1000 minuta/poruka, 4 GB interneta, besplatni chat i 10 sati TV-a

Nakon što su HT i Vipnet sramežljivo odgovorili na Tele2 flat mobilni Internet, danas se oglasila i HT-ova kćerinska tvrtka Iskon. Pored uobičajenih fiksnih usluga, svojim korisnicima sada nude i novu Iskon.Mobile tarifu.

Tako za 120 kuna mjesečno (bez ugovorne obveze) dobivate SIM karticu s 099 pozivnim brojem, putem koje ćete moći ostvariti 1000 minuta poziva ili SMS poruka. Na raspolaganju vam je 4 GB podatkovnog prometa, te dodatni 1 GB za korištenje chat aplikacija kao što su WhatsApp, Viber, Facebook Messenger i Telegram.

Ukoliko uzmete dodatnu SIM karticu, koja također košta 120 kuna mjesečno, dobivate i dodatni gigabajt za prijenos podataka. U uslugu je uključeno 10 sati korištenja Iskonove TV aplikacije u pokretu, dakle na mobilnom uređaju, što također ne troši gigabajte iz mjesečnog podatkovnog paketa. Ukoliko vam treba još podatkovnog prometa, dodatni gigabajt ćete platiti 30 kuna, a 3 GB 50 kuna.

Pred ovoga, Iskon je ponudio i dodatne pogodnosti u fiksnoj usluzi, o čemu možete čitati u objavi za medije ispod. Detalji se nalaze na Iskonovim službenim stranicama.

120 kuna mjesečno nije malo kad u obzir uzmemo cjenike drugih operatera, posebice u odnosu na najnoviju ponudu Tele2, no budući da su profili i potrebe korisnika različiti, najbolje je da svatko za sebe izračuna što mu je isplativije.

Pretplatnička mobilna tarifa Iskon.Mobile bez ugovorne obveze dostupna je isključivo korisnicima Iskonovih fiksnih usluga. Sadrži Instant Messaging paket za komuniciranje putem popularnih chat servisa, aplikaciju za gledanje TV-a te dodatne gigabajte prometa i minute razgovora za dovođenje prijatelja u Iskon.Mobile svijet…

Zagreb, 3.5.2017. – Iskonovi korisnici došli su na svoje. Uz fiksne pakete interneta, telefona, televizije i pametnog doma, od danas im je dostupna mobilna tarifa bez ugovorne obveze. Iskon.Mobile tarifa za 120 kuna mjesečno sadrži 1000 jedinica za telefoniranje i SMS-ove te 4 GB podatkovnog prometa. U ovo ne ulazi dodatni 1 GB namijenjen komunikaciji putem aplikacija za dopisivanje. Svakom korisniku je osigurano još 10 sati uživanja u Iskonovoj aplikaciji za gledanje TV-a u pokretu.

Iskon.Mobile ima 099 pozivnu numeraciju na 4G mreži Hrvatskog Telekoma, koji ovim signalom pokriva 97% stanovništva u vanjskom okruženju.

Iskonovci biraju besplatne sadržaje i popuste po želji

Odabirom Iskon.Mobilea korisnici paralelno ostvaruju pogodnosti na dodatne usluge i u fiksnom dijelu. Iznosi popusta do 45 kuna mjesečno mogu se, primjerice, iskoristiti  za aktivaciju besplatnih tematskih TV paketa (poput sportskog ili dječjeg) ili za neki od ponuđenih uređaja iz Iskon.Webshopa (Wi-Fi pojačivač ili HomePlug). Zajedno s Iskon.Mobile tarifom, Iskon.Smarthome usluga postaje dostupna za samo 24 kune mjesečno, dok se HBO Premium paketu cijena umanjuje za 15 kuna. Ovo su samo neki od niza benefita, jer korisnik sam bira pogodnosti koje najviše odgovaraju njegovim navikama. Popis je dostupan na https://www.iskon.hr/Za-kucu/Iskon-Mobile

Dodatni gigabajti, minute i SMS-ovi za povezane Iskonovce!

Kako je Iskon najpoznatiji upravo po zajednici Iskonovaca, međusobno povezivanje u Iskon.Mobile svijetu donosi im dodatni podatkovni promet te jedinice za razgovore/SMS. Bez obzira radi li se o ukućanima, prijateljima ili poznanicima, u Iskon.Mobile je moguće uvesti još korisnika te uvećati promet svima (po SIM-ici) do 6 GB i 3000 jedinica za razgovore i SMS. Za umrežavanje je dovoljno nazvati Iskonov besplatni telefon 0800 1000.

„Uvođenjem mobilne tarife postali smo one stop shop svojim korisnicima. Već smo godinama operator s najvećim brojem usmenih preporuka usluga od strane zadovoljnih korisnika. Upravo smo njih pitali za želje pri kreiranju Iskon.Mobilea. Tako je nastala tarifa bez ugovorne obveze, s atraktivnom cijenom za realnu mobilnu potrošnju – tarifa koja najviše odgovara Iskonovcima.“, pojasnio je Krešimir Madunović, predsjednik Uprave Iskona. „Siguran sam da će im i umrežavanje biti atraktivno. Bit će to jedan odličan narančasti community.“, objašnjava Madunović.

Atraktivni mobiteli uz popust 1000 kuna (ali bez ugovorne obveze)

Jedinstvenost ponude Iskona svakako je i mogućnost kupovine novog mobitela s do 1000 kuna popusta bez potpisivanja ugovorne obveze na mobilnoj tarifi, već samo na fiksnoj usluzi interneta, TV-a i(li) telefona. Popularni uređaj Lenovo Vibe K5 trenutno se na taj način može odabrati za 199 kuna bez dodatnih rata, a najpopularniji „Kinez“ Xaomi Redmi A4 za 58 kuna na rate kreditne kartice kroz sljedeća 24 mjeseca. Kompletna ponuda uređaja dostupna je na https://shop.iskon.hr/kategorije/mobiteli

Iskonovci su iskazali želju za mobilnom tarifom bez ugovorne obveze, ne treba ih „zaključavati“ ponudom uz otplatu uređaja kroz mjesečne naknade. Ponuda mobitela je ionako jako atraktivna u Iskon.Webshopu, u kojem se otprije može odabrati širok raspon brandova, od iPhone-a i Samsung uređaja, preko Motorole i LG-a do Huaweija, NOA-e i brzorastućeg Xaomija“, zaključuju u Iskonu.

Iskon je uz Iskon.Mobile tarifu postao prvi domaći operator koji privatnim korisnicima nudi portfelj od čak pet osnovnih usluga: fiksni Internet, naprednu IPTV uslugu, mobilnu tarifu, fiksni telefon te rješenje za pametan dom. Sukladno svjetskim trendovima, Iskonovci odabirom većeg broja usluga iz ponude ostvaruju značajne pogodnosti, stoga je za kraj dovoljno zaključiti: Dobro je (p)ostati Iskonovac!

Detalji Iskon.Mobile ponude nalaze se na https://www.iskon.hr/Za-kucu/Iskon-Mobile

 
      
 • JFK

  LOL ovo je još retardiranije od HT-ove tarife za mlade

 • fabricio1

  Glupost kao i one fore 24h – ninja tarife, k plus tarife i te instant tarife. Otići će u zaborav kao i sve te instant tarife.

 • matrix777

  T com je također dodao 3GB u tarifu Imam sve, tako da se sad dobiva 5GB ukupno, za nove i postojece korosnike…. Meni je to ok jer dobio sam također i besplatno HBO GO koji inace kosta 75kn/mj

 • matrix777

  Ako smijem ukazati… Teletova ponuda je ok što se tiče mobilnog neta, ali ja radije biram Tomato sa 6000 jedinica za 80kn (duplo jeftinije). Uz wifi doma i na poslu i to mi je previše… 1000min mj za mene znaci flat, jer ne potrosim, 5Giga također iz te tarife, tako da svi oni kojima je to dovoljno, tele2 ce im biti preskup.

  Računica je jasna, 2god na tele2 tarifi raspali plus bezbroj GB = 4god koristenja Tomato velike tarife na bonove ili pretplatu.

 • zvonko

  Koji je smisao tvojega posta/usporedbe?
  Ja znam ljude koji u prosjeku pričaju na dan 2 min, njima bonbon paket od 15 kn (16.5kn) na mjesec zadovoljava sve njihove potrebe. Njima je Tele2 flat bezobrazno skup.
  Računica je jasna, 2 god. na tele2 flat = 20 god. bonbon.

 • Josip Tarle

  Krenuli HT/VIP trolovi. Prejadno.

 • ND

  On je i HT i VIP trol? Zanimljivo

 • matrix777

  Jesi ti Zvonka ili je on tebe?

 • KVragec

  Jadno.

 • KVragec

  Ako se ne varam sa 1000/1000 minuta i 6000mb u bonbonu plaća se 95 kn na bonovima i 105 na pretplatu bez poruka. Bratu plaćam svaki mj na bonove tako da znam da mu je ona opcija sa 500 minuta poziva oko 80

 • Magic in the summer

  Već drugo priželjkujem sudjelovati kao promatrač na sastancima ekipa zaposlenih kod pojedinih providera kada donose odluke o novim tarifama. Da mi je samo čuti razloge za pokretanje tarifa poput ove ili one nove u HT-u.

 • Magic in the summer

  VIP je poduplao gigabajte u svojim pretplatničkim mobitelskim tarifama ali su te tarife papreno skupe. Na primjer, tarifa L+ po 160 kuna mjesečno, neograničeni razgovori unutar VIP-a, 1000 minuta prema drugima, neograničeni SMS-ovi (pošaljem ih do 5 mjesečno) i 4GB prometa. Na bonbonu 1000+1000 minuta je za mene flat jer ne trošim toliko, a s prometom od 6GB sve košta 95 kuna. Na bonove ili pretplatu. Pa tko želi plaćati 160 kuna? Ili prastara Promo Smart tarifa na bonove kod Tele2: 1000 minuta razgovora + 3GB prometa za 35 kuna mjesečno. HT tarifa Imam sve za 199 kuna, neograničeni razgovori prema HT-u, a prema ostalima 5000 kuna, ali samo 5G prometa (uz dodatnih 1GB ako i samo ako: “Na redovnih 5 GB dobivate dodatno još 1 GB internet prometa prvu polovicu ugovorne obveze.” – znači ugovorna obaveza). Baš krasno.

 • Magic in the summer

  Smisao je pokazati kako se neki ljudi razbacuju novcem na izrazito bedast i djetinjast način (neka selo vidi da se ima…), a za to ne dobiju više nego netko tko plaća manje. Da ne kažem kako nekima bonovi smrde. To je fuj.

 • Magic in the summer

  Propali i jedni i drugi. Dijeli su šakom i kapom SIM kartice po ulici i opet nisu uspjeli. Doma imam neotvoreni start paket te mreže 24sata.

 • matrix777

  Prijatelju ja pričam o Tomato velikoj+ tarifi sa 6000 jedinica.

 • matrix777

  Slažem se za sve što si rekao. 169kn nije mal novac iako je flat internet, kome je dovoljno 5, 6GB mobilnog interneta, uz wifi doma, njemu je Tele 2 ponuda preskupa, ja samo na to ukazujem, nista vise.

  Ne vidim razlog kod korisnika Tomato velike tarife za prelazak na duplo skuplju tele2 tatifu. Ponavljam, lijepo je imati flat interneta, ali lijepih je i 169kn/mj.

 • matrix777

  Vip i T com mogu svoje tarife prodati samo s opcijama koje nude kao besplatne.

  Spomenuo sam HBO GO je zaista prava stvar. Tu je jos i Deezer, max tv to go sportski sa svim Arenama i sl. Naravno, tko se vidi u tome, bolje ce dati 199kn T comu uz HBO GO nego 169kn Teletu za nijednu opciju.

 • KVragec

  pardon, sad vidim 😀
  Zamijenio sam 😀

 • Magic in the summer

  Ja sam već polako ušao u godine kad mi mali ekrani baš ne odgovaraju, tako HBO GO može poslužiti u nekakvoj vožnji autobusom na dužem putu ili u nekoj čekaonici kod liječnika. 🙂

 • Magic in the summer

  Ponuda kod Tele2 je spas mnogima koji sada imaju mizerne brzine interneta na fiksnim priključcima koji više ne rade nego što rade. Svakako pogledaj žalbe tih korisnika na FB profilima domaćih telekoma. Još ako su u području dobrog signala Tele2 na kojem nema previše korisnika, eto dobitka za njih za 169 kuna.

 • matrix777

  HBO GO se gleda i na tv-u, preko aplikacije, kao i netflix. Na mobu ga ni ne koristim, ali za tv je zakon.

 • fabricio1

  Instaliras Kodi na mob i imas vise nego sto nudi Max tv to go…
  Ja sad na mobu imam 50 programa od toga Arena 1 – 5.

 • Magic in the summer

  Svašta. Ja gledam HBO 1,2,3 na TV-u i to mi je sasvim dosta.

 • v_rex

  Stvarno ne znam kome se da citat sve one uvjete i detalje. ‘Je, ako uzmes ovo onda dobis ono, te imas ovolko ovog onolko onog i tak..’. Znate sta je ponuda za mene? FLAT RATE. Znaci tele dva ti nudi flat pozive i internet. Tocka..

 • Billy Kid

  Pa kakav je to povoljna tarifa uopće!!! Ja imam u VIP-u za 100 kuna mjesečno, neograničeni razgovori unutar VIP-a, 1000 minuta prema drugima, neograničeni SMS-ovi i 6GB prometa. Još mi i dali 2000 kn popusta za novi mob ako potpišem na dvije god.

 • Manistrausuvo

  A sto ako koristis bonbon 1 sec mj, racunica je onda jasna. 2 god na Tele2 flat = 1000 god bonbon

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]