Istanbulska premijera najlakšeg sklopivog pametnog telefona Mate Xs 2, 16-inčnih laptopa MateBook D 16 i 16s i brojnih drugih uređaja

Huawei, kao jedna od najvećih tehnoloških tvrtki današnjice, na upravo završenom eventu u Istanbulu predstavio je niz vrhunskih, tehnološki naprednih proizvoda te prezentirao strategiju razvoja za nadolazeći period. Od premijerno prikazanih pametnih uređaja, posebno su se istaknula nova 16-inčna prijenosna računala MateBook D 16 & 16s, prvi tablet s E-ink ekranom MatePad Paper, novi sklopivi pametni telefon Mate Xs 2, kao i pojačanja pametnih telefona iz nova serije – nova Y70 i nova Y90 te najnoviji dodatak audio obitelji uređaja, FreeBuds Pro 2.

Fantastično korisničko iskustvo i optimizacija tehnoloških funkcija pametnih uređaja koje je Huawei predstavio samo dokazuje posvećenost inovacijama i naprednim razvojnim procesima. Upravo radi korisnika i njihovog iskustva korištenja, Huawei razvija moćan ekosustav proizvoda u šest glavnih područja – pametnih telefona, drugih pametnih uređaja, HMS ekosustav, B2B poslovanje, pametna rješenja za automobile i sustavi za pametni dom, od kojih svako područje i proizvodi unutar njega nude besprijekorno tehnološko iskustvo bazirano na intuitivnoj uporabi umjetne inteligencije.

„Huawei je predan kontinuiranim inovacijama i približavanju digitalnog svijeta svakoj osobi, obitelji i organizaciji. Stoga održavamo visoka ulaganja u istraživanje i razvoj te marketing za različite kategorije naših proizvoda. Želimo potrošačima pružiti revolucionarne inovacije i kontinuirano voditi razvoj industrije“ – rekao je Derek Yu, predsjednik Central Eastern Europe, Nordic & Canada, Huawei Consumer Business Groupa.

Huawei Mate Xs 2: Huaweijev najlakši i najravniji sklopivi pametni telefon

Predstavljajući Mate Xs 2, najnoviji pametni telefon u ponudi, Huawei najavljuje i prekretnicu u povijesti svojeg poslovanja. Od ove premijere tvrtka posjeduje najpotpuniji portfelj sklopivih pametnih telefona koji uključuje modele s unutarnjim i vanjskim zaslonom te telefone na preklop.

Mate Xs 2, kao potpuno novi i sklopivi flagship pametni telefon, donosi fantastičan dizajn i tehnička rješenja koja omogućuju njegovo sklapanje prema van te ultra lagano i tanko kućište uz impresivne operativne performanse. Kada se rasklopi, zaslon Mate Xs 2 postaje ravan i gladak kao zrcalo, što korisnicima donosi zadivljujuće iskustvo sklapanja uređaja, podjednako savršeno za zabavu i za posao. Mate Xs 2 također je opremljen drugim inovativnim značajkama, kao što je True-Chroma kamera od 50 MP koja podržava Huawei XD Optics tehnologiju, uzdižući mobilnu fotografiju na nove visine. Nastavljajući tradiciju inovacija koje vidimo na pametnom satu Watch GT 3 Pro i telefonu nova 9 SE, Huawei Mate Xs 2 opremljen je baterijom od 4600 mAh i 66 W Huawei SuperCharge značajkom za ultra-brzo punjenje u pokretu.

Huawei nova Y70 i nova Y90 pametni telefoni: Super baterija, super brzo punjenje, super zaslon

Huawei je u Istanbulu predstavio i nove pametne telefone srednjeg cjenovnog ranga – nova Y70 i nova Y90. Huawei nova Y70 oduševit će korisnike snažnom baterijom od 6000 mAh koja zahtijeva punjenje samo dva puta tjedno, dok se nova Y90 puni do 50% za samo 30 minuta zahvaljujući Huawei SuperCharge tehnologiju punjenja od 40 W. Oba uređaja osiguravaju intuitivnu upotrebu i impresivno iskustvo multimedije i zabave zahvaljujući velikim zaslonima, pri čemu nova Y90 donosi 6,7″ Huawei Edgeless FullView zaslon i ultra uski okvir, dok nova Y70 dolazi s 6,75″ Huawei FullView zaslonom. U kombinaciji s izvanrednim fotografskim mogućnostima, elegantnim dizajnom i velikim prostorom za pohranu, ovi uređaji čine sjajne pametne telefone za sve scenarije s konkurentnim i pristupačnim cijenama.

Huawei MateBook D 16 & 16s: prijenosna računala sa zaslonom od 16 inča koja redefiniraju tradicionalne laptope od 15,6 inča i donose najbolje specifikacije potrebne za rad, učenje i igru

Korisnici koji rade na daljinu ili od kuće, ali im nedostaje tradicionalni uredski PC set – up s velikim monitorom, bit će ugodno iznenađeni najnovijim dodacima Huaweijevom portfelju prijenosnih računala. Tvrtka je uočila potrebu potrošača za više radnog prostora na zaslonima računala, u kombinaciji sa željom za većom fleksibilnošću na poslu koji se danas obavlja i izvan ureda te je lansirala novu liniju proizvoda sa 16-inčnim FullView zaslonom. Huawei MateBook D16 i 16s imaju veliki zaslon od 16 inča koji nudi dovoljno prostora za rad i olakšava upravljanje mnogim zadacima istovremeno. MateBook liniju pokreće procesor Intel® Core™ H-serije 12. generacije s TDP-om do 40 W, dvokanalnom RAM-om te brzim SSD-om koji besprijekorno i učinkovito rješava više zadataka i razne složene scenarije upotrebe kao što su analiza podataka, kompiliranje kodova, otvaranje više web-stranica, grafikona ili PowerPointa. Ove inovacije korisnicima omogućuju lakši pregled sadržaja na većem i višem području prikaza, bez potrebe za kompromisom u drugim aspektima izvedbe i rada na uređaju. S modelima D 16 i 16s, Huawei donosi besprijekorno korisničko iskustvo rada na različitim umreženim uređajima razbijajući barijere dijeljenja podataka između njih. Pojednostavljujući AI upravljanje datotekama kako bi dodatno omogućio suradnju uređaja i omogućio jednostavan prijenos datoteka između računala, pametnog telefona i tableta donosi slobodu korištenja i dostupnost potrebnih podataka bez obzira gdje se nalazili. MateBook D 16 i 16s korisnici mogu biti produktivni u pokretu zahvaljujući visokoj prenosivosti uređaja zahvaljujući njihovoj laganoj težini i čvrstom metalnom kućištu sličnom tradicionalnim prijenosnim računalima od 15,6 inča.

Huawei MatePad Paper: Huaweijev prvi E-Ink tablet koji nudi digitalizirano iskustvo pisanja koje se gotovo ne razlikuje od onog rukom po papiru

Dodatno uz već navedene inovacije, Huawei je lansirao svoj prvi tablet s e-tintom – MatePad Paper. Ovaj uređaj je savršen za svakoga tko radi u kreativnoj industriji i cijeni slobodu rada izvan ureda, ali nije se spreman odreći tradicionalnih skripta, zapisivanja i svih onih dodatnih iskustava koje donosi pisanje po papiru. Dizajniran da bude prenosiv, MatePad Paper ističe se svojom tankom siluetom i malom težinom od približno 360 g, stavljajući opcije kvalitetnog čitanja i pisanja svojim korisnicima na dlan. Huawei MatePad Paper dolazi opremljen 10,3-inčnim FullView zaslonom koji korisnicima nudi ugodno i dubinsko iskustvo čitanja i postaje prvi model E Ink zaslona koji dobiva certifikat TÜV Rheinland Paper Like Display. Jedinstvena kombinacija zaslona i olovke za revolucionarno uredsko iskustvo bilježenja omogućuje gotovo stvarni doživljaj pisanja na papiru. Realno iskustvo pisanja rukom olakšava korisnicima prelazak na digitalne zabilješke i skida kreativne blokade. 

Huawei Freebuds Pro 2: bežične pametne slušalice koje po prvi puta donose Hi-Res Dual Sound System TWS

U kategoriji audio uređaja, Huawei je lansirao proizvod koji će zadovoljiti sve ljubitelje kristalno čiste glazbe i glasa – FreeBuds Pro 2. Ove nove slušalice ističu se izvrsnom kvalitetom zvuka postignutom zahvaljujući Dual Sound Systemu. Usvajanjem i integracijom dva digitalno-analogna pretvarača (DAC) čipa i quad-magneta dinamičkog drivera s naprednom digitalnom tehnologijom skretnice frekvencije, uređaju se omogućava razlikovanje visoke i niske frekvencije. Ove značajke, zajedno s kodekom visoke rezolucije LDAC, FreeBuds Pro 2 slušalicama donose titulu uređaja s najčišćom kvalitetom zvuka u kategoriji. Opremljene su, premijernim u ovoj kategoriji, Triple MIC ANC TWS sustavom koji pruža 15% manje buke u usporedbi s prethodnim modelom, dok u određenim scenarijima postižu maksimalnu upotrebu aktivnog poništavanja buke od 47 dB. FreeBuds Pro 2 također su opremljene s tri dinamička algoritma za optimizaciju slušanja zvuka koji mogu detektirati promjene u glasnoći, razlike u strukturi ušnog kanala i promjene u statusu nošenja u stvarnom vremenu. Nove slušalice se naslanjaju na već spomenut Huaweijev pristup besprijekornoj i intuitivnoj upotrebi umjetne inteligencije u svim životnim scenarijima, omogućavajući jednostavno povezivanje s bilo kojim operativnim sustavom pametnih telefona.

Dostupnost i cijene uređaja

Očekivane i prezentirane cijene uređaja iz Istanbulskog predstavljanja iznose:

Mate Xs 2 – 1,999.00 EUR

nova Y70 – 199.00 EUR

nova Y90 – 269.00 EUR

Matebook D16 – 899.00 EUR

MateBook 16s – 1,699.00 EUR

MatePad Paper- 499.00 EUR

FreeBuds Pro 2 -199.00 EUR

Sve informacije o početku prodaje i dostupnosti pojedinih uređaja na lokalnom tržištu bit će dostupne na službenoj web stranici, društvenim mrežama i Huawei Hrvatska forumu –  Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT