Keysfan ljetna rasprodaja: Lifetime Office 2019 za samo 11,99 € i Windows 10 već od 5,99 €

Bilo da započinjete novi posao ili studirate i trebate pomoć s Microsoft Officeom, ili jednostavno želite bolje organizirati svoj osobni život, sada je pravo vrijeme da iskoristite ovu vremenski ograničenu ponudu za nabavku Microsoft Office Professional 2019: doživotna licenca za samo 19,99 €.

S ovom vremenski ograničenom ponudom za Office 2019 dobit ćete Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote i više toga za jedno računalo za korištenje kod kuće ili na poslu. To je kompletan paket koji u osnovi pokriva sve vaše poslovne i osobne potrebe. Za svaki proizvod dobivate doživotnu licencu i mogućnost preuzimanja i instaliranja odmah nakon kupnje. Nakon što izvršite uplatu, primit ćete osobni aktivacijski kod putem e-maila i upute za preuzimanje kako biste mogli odmah početi koristiti MS Office. Kod Keysfana možete kupiti originalni Office 2019 za 11,99 €.

Office 2019 posebna ponuda – 11.99€

Posebna ponuda: Windows OS i Lifetime Office

Dodatne verzije: 62% popusta na Office i pakete (kupon kod: SKF62)

Još >>

 50% popusta na dodatne Windows verzije (Kupon kod: SKF50)

Dodatni softver >>

Praktični alati za vaše računalo

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT