LG G2 i Nokia Lumia 1020 u Vip centrimaNokia Lumia 1020, koju smo nedavno recenzirali, od danas je dostupna u Vip centrima, javljaju iz Vipneta. Cijena uređaja u tarifi Tango 5 iznosi 1.299,00, a za ostale cijene posjetite Vipnetove službene stranice

Drugi uređaj koji je danas stigao u ekskluzivnu ponudu Vipneta je LG G2, koji je u istoj tarifi dostupan po cijeni od 599,00 kuna, a ostale cijene možete provjeriti ovdje. Napominjemo da ovaj model također očekujemo na našem testu.

U nastavku pročitajte objavu za medije:
EKSKLUZIVNO U VIP PONUDI

Vipnet od danas prvi u Hrvatskoj korisnicima predstavlja LG G2 i Nokiu Lumiu1020

LG G2 – novi koncept dizajna pametnih telefona s tipkama na poleđini uređaja
Nokia Lumia 1020 - najbolji cameraphone na tržištu

Zagreb, 11. listopada 2013. – U svim Vip centrima od danas je dodatno obogaćena ponuda LTE uređaja s najnovijim pametnim telefonima iz LG-a i Nokie.

LG G2 praktičan je i funkcionalan pametni telefon koji značajno mijenja koncept dizajna pametnih telefona. Naime, riječ je o prvom uređaju bez bočnih tipki na kućištu. Imajući u vidu kako dimenzije mobilnih uređaja iz dana u dan postaju sve veće, LG je uobičajene bočne tipke smjestio na stražnju stranu uređaja te tako korisnicima olakšao rukovanje.

Full HD zaslon od 5,2 inča čini LG G2 uređajem s najvećim zaslonom u kategoriji pametnih telefona širine 2,7 inča. Kamera od 13 megapiksela i optički stabilizator slike omogućuju korisnicima stvaranje čistih i oštrih fotografija, a LG G2 ujedno je i prvi pametni telefon na tržištu koji donosi studijsku kvalitetu zvuka i omogućava korisnicima njegovu realističnu reprodukciju.

LG G2 pokreće četverojezgreni Qualcomm® Snapdragon™ 800 procesor i Android Jelly Bean 4.2.2 operativni sustav. Uređaj je raspoloživ u bijeloj i crnoj boji, a u Vip ponudi dostupan je po cijeni od 599 kuna u tarifi Tango 5, odnosno 5.299 kuna u slobodnoj prodaji.

Lumia 1020, najnoviji pametni telefon iz Nokie ističe se kamerom od 41 megapiksela, a za razliku od ostalih telefona na tržištu, Nokia Lumia 1020 donosi potpuno novi zoom pa fotografije bilježe više detalja nego što ljudsko oko može vidjeti. S Nokia PureView inovativnom tehnologijom koja uključuje i optičku stabilizaciju slike, uređaj je u stanju oštrinom fotografije konkurirati bilo kojem digitalnom fotoaparatu. Riječ je o prvom Nokia uređaju s PureView tehnologijom na Windows Phone 8 platformi. Vipnet je ranije ove godine, prvi u Hrvatskoj svojim korisnicima Windows Phone Storea omogućio kupovinu aplikacija s naplatom preko Vip računa. Nokia Lumia 1020 je dostupna u crnoj boji po cijeni od 1.299 kuna u tarifi Tango 5, odnosno 5.599 kuna u slobodnoj prodaji.