LG G2 i Nokia Lumia 1020 u Vip centrima

Nokia Lumia 1020, koju smo nedavno recenzirali, od danas je dostupna u Vip centrima, javljaju iz Vipneta. Cijena uređaja u tarifi Tango 5 iznosi 1.299,00, a za ostale cijene posjetite Vipnetove službene stranice

Drugi uređaj koji je danas stigao u ekskluzivnu ponudu Vipneta je LG G2, koji je u istoj tarifi dostupan po cijeni od 599,00 kuna, a ostale cijene možete provjeriti ovdje. Napominjemo da ovaj model također očekujemo na našem testu.

U nastavku pročitajte objavu za medije:

EKSKLUZIVNO U VIP PONUDI

Vipnet od danas prvi u Hrvatskoj korisnicima predstavlja LG G2 i Nokiu Lumiu1020

LG G2 – novi koncept dizajna pametnih telefona s tipkama na poleđini uređaja
Nokia Lumia 1020 – najbolji cameraphone na tržištu

Zagreb, 11. listopada 2013. – U svim Vip centrima od danas je dodatno obogaćena ponuda LTE uređaja s najnovijim pametnim telefonima iz LG-a i Nokie.

LG G2 praktičan je i funkcionalan pametni telefon koji značajno mijenja koncept dizajna pametnih telefona. Naime, riječ je o prvom uređaju bez bočnih tipki na kućištu. Imajući u vidu kako dimenzije mobilnih uređaja iz dana u dan postaju sve veće, LG je uobičajene bočne tipke smjestio na stražnju stranu uređaja te tako korisnicima olakšao rukovanje.

Full HD zaslon od 5,2 inča čini LG G2 uređajem s najvećim zaslonom u kategoriji pametnih telefona širine 2,7 inča. Kamera od 13 megapiksela i optički stabilizator slike omogućuju korisnicima stvaranje čistih i oštrih fotografija, a LG G2 ujedno je i prvi pametni telefon na tržištu koji donosi studijsku kvalitetu zvuka i omogućava korisnicima njegovu realističnu reprodukciju.

LG G2 pokreće četverojezgreni Qualcomm® Snapdragon™ 800 procesor i Android Jelly Bean 4.2.2 operativni sustav. Uređaj je raspoloživ u bijeloj i crnoj boji, a u Vip ponudi dostupan je po cijeni od 599 kuna u tarifi Tango 5, odnosno 5.299 kuna u slobodnoj prodaji.

Lumia 1020, najnoviji pametni telefon iz Nokie ističe se kamerom od 41 megapiksela, a za razliku od ostalih telefona na tržištu, Nokia Lumia 1020 donosi potpuno novi zoom pa fotografije bilježe više detalja nego što ljudsko oko može vidjeti. S Nokia PureView inovativnom tehnologijom koja uključuje i optičku stabilizaciju slike, uređaj je u stanju oštrinom fotografije konkurirati bilo kojem digitalnom fotoaparatu. Riječ je o prvom Nokia uređaju s PureView tehnologijom na Windows Phone 8 platformi. Vipnet je ranije ove godine, prvi u Hrvatskoj svojim korisnicima Windows Phone Storea omogućio kupovinu aplikacija s naplatom preko Vip računa. Nokia Lumia 1020 je dostupna u crnoj boji po cijeni od 1.299 kuna u tarifi Tango 5, odnosno 5.599 kuna u slobodnoj prodaji.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT