LG G3: uoči najave procurili novi detalji

LG-G3-retail-box-and-the-new-LG-Health-app-leak-out-4

Nakon što smo doznali za praktički sve hardverske detalje LG-a G3 te mnoge softverske, malo toga je ostalo za današnje službeno predstavljanje, a dodatno i nakon najnovijeg curenja informacija. Tako sada doznajemo da će G3 imati i posebnu “Health” aplikaciju, što je očito inspirirano Samsungovim S-Health sustavom. Dakle, imamo brojač potrošneih kalorija i pedometar, a za ostale detalje ćemo ipak morati pričekati službeno predstavljanje koje će se održati večeras.

U najnovijem curenju koje prenosi PhoneArena, dolazi i nekoliko novih fotografija, među kojima je i slika prodajnog pakiranja te screenshotovi web stranice za podršku.

Već smo prije doznali da će 13 MP kamera imati pravu optičku stabilizaciju slike, ali i tzv. laserski autofokus za brže i kvalitetnije fokusiranje, te samo okidanje. Isto tako već znamo da će G3 biti nešto veći od svog prethodnika i da će dimenzijama odgovarati optrilike Sonyju Xperia Z2, ali će zahvaljujući ekstremno uskom okviru doći s 5,5″ zaslonom rezolucije 2560 x 1440 točaka (QHD). Pogonski stroj je Snapdragon 801, kao na spomenutoj Xperiji Z2 i Samsungu Galaxy S5, dok će baterija imati kapacitet od 3000 mAh.

Početak press konferencije, na kojoj će LG predstaviti svoju novu perjanicu, zakazan je za 19:00 po našem vremenu i nakon toga ćemo napokon doznati sve detalje, cijenu, a vjerujem i dostupnost na našem tržištu.
 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT