LG G7 One i LG G7 Fit: stižu oslabljene verzije top modela LG G7 ThinQ

Nekoliko dana uoči početka IFA sajma u Berlinu, LG je odlučio predstaviti dva nova uređaja, odnosno dvije jeftinije verzije postojećeg modela G7. Tako je svijet danas postao bogatiji za LG G7 One i LG G7 Fit. Oba modela dijele isto kućište, 6,1-inčni zaslon i 3000 mAh bateriju, dakle isto kao i top model LG G7 ThinQ.

Prvome samo ime sugerira da za temelj koristi Android One platformu, a to znači da će među prvima dobivati najnovije verzije Googleovog operativnog sustava. Da se radi o oslabljenoj verziji modela G7 ThinQ, govori podatak da je pokretan Snapdragonom 835, dakle lanjskim najjačim procesorom, u kombinaciji s 4 GB RAM-a. Sukladno tome, i interna memorija dolazi s 32 GB prostora, ali ju možete proširiti memorijskim karticama. Na poleđini se nalazi dvostruka kamera, o kojoj u ovom trenutku nema informacija.

LG G7 Fit pokreće još stariji procesor – Snapdragon 821 iz 2016. godine, u kombinaciji s 4 GB RAM-a, te uz 32 ili 64 GB interne memorije. Ovaj će model imati jednu 16 MP kameru straga i 8 MP sprijeda za selfije.

Ostali detalji o ovim uređajima bit će poznati nakon press konferencije koja će se održati na IFA sajmu u Berlinu krajem ovog tjedna.

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT