LG G8 ThinQ će donijeti Crystal Sound OLED zaslon, koji će cijelom površinom proizvoditi visokokvalitetni zvuk

I baš kad smo se nakon jučerašnjeg curenja službenih rendera zapitali čime će nas to LG impresionirati u novom top modelu G8 ThinQ, i opravdati početnu cijenu od 900 dolara, iz kompanije stiže službena obavijest da će ovaj uređaj imati novi OLED zaslon koji će svom svojom površinom proizvoditi visokokvalitetan zvuk.

Sličnu tehnologiju već upoznali na Xiaomiju Mi Mix, gdje gornja polovica zaslona pomoću piezoelektričnog efekta služi kao telefonska slušalica, no LG-eva će očito biti kud i kamo naprednija. LG će tako predstaviti novu tehnologiju nazvanu Crystal Sound OLED (CSO), koja omogućuje da cijeli zaslon vibrira kako bi proizvodio zvučni efekt, ali ne bilo kakav, već visokokvalitetni, preko kojeg će glazba biti realističnija, a glasovi jasniji, navode u LG-u.

Štoviše, kombiniranjem CSO zaslona s donjim i gornjim vanjskim zvučnikom, LG G8 će ponuditi i „impresivni bas“, kao i DTS:X 3D Surround 7.1-kanalni zvuk, i to bez slušalica. Naravno, to ne znači da isti neće biti dostupan i s njima, a na renderima smo vidjeli da će uređaj imati 3,5 mm audio utor.

Eto, ako ste mislili da je G8 lejm, možda sada promijenite mišljenje, a s obzirom da je do predstavljanja ostalo još desetak dana, možda u međuvremenu još koji novi detalj ispliva na površinu.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT