LG G8 ThinQ i LG V50 ThinQ – prvi dojmovi

Nakon pomalo čudno koncipiranog službenog predstavljanja, u kojem su paralelno predstavljena dva top modela, dobili smo priliku i malo se s njima poigrati. Tako smo najprije isprobali LG V50 (punim imenom i prezimenom ThinQ), kojemu je glavni adut 5G povezivost.

Iako smo očekivali da će i LG predstaviti preklopni smartfon sa savitljivim zaslonom, on se odlučio za vrlo jednostavno rješenje s ubacivanjem klasičnog uređaja u preklopnu maskicu s dodatnim zaslonom koji dolazi kao proširenje postojećeg. Naravno da se dojam ne može usporediti s novim fleksibilcima koje su upravo predstavili Samsung i Huawei, ali se u izvjesnim situacijama svakako može iskoristiti.

S druge strane, LG G8 (da, i on ima dodatak imenu ThinQ) nas se svakako dojmio izvrsnim spojem zaslona i zvučnika, koji je ojačan dodatnim zvučnikom kako bi se dobio što bolji audio efekt, ali smo ostali blago u tupilu nakon što smo shvatili da europska verzija neće donijeti trostruku već dvostruku kameru, budući da će trostruka biti dostupna samo na korejskom tržištu.

Zanimljiv je i novi Hand ID, odnosno ToF senzor u prednjoj kameri koji u kombinaciji s ostalim kamerama prepoznaje ruku vlasnika, a omogućuje i upravljanje gestama, no za objektivnu ocjenu ove tehnologije morat ćemo uređaj koristiti barem nekoliko dana.

U nastavku slijedi video, a više o ovim uređajima kad nam stignu na test.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT