LG G8 ThinQ i LG V50 ThinQ – prvi dojmovi

Nakon pomalo čudno koncipiranog službenog predstavljanja, u kojem su paralelno predstavljena dva top modela, dobili smo priliku i malo se s njima poigrati. Tako smo najprije isprobali LG V50 (punim imenom i prezimenom ThinQ), kojemu je glavni adut 5G povezivost.

Iako smo očekivali da će i LG predstaviti preklopni smartfon sa savitljivim zaslonom, on se odlučio za vrlo jednostavno rješenje s ubacivanjem klasičnog uređaja u preklopnu maskicu s dodatnim zaslonom koji dolazi kao proširenje postojećeg. Naravno da se dojam ne može usporediti s novim fleksibilcima koje su upravo predstavili Samsung i Huawei, ali se u izvjesnim situacijama svakako može iskoristiti.

S druge strane, LG G8 (da, i on ima dodatak imenu ThinQ) nas se svakako dojmio izvrsnim spojem zaslona i zvučnika, koji je ojačan dodatnim zvučnikom kako bi se dobio što bolji audio efekt, ali smo ostali blago u tupilu nakon što smo shvatili da europska verzija neće donijeti trostruku već dvostruku kameru, budući da će trostruka biti dostupna samo na korejskom tržištu.

Zanimljiv je i novi Hand ID, odnosno ToF senzor u prednjoj kameri koji u kombinaciji s ostalim kamerama prepoznaje ruku vlasnika, a omogućuje i upravljanje gestama, no za objektivnu ocjenu ove tehnologije morat ćemo uređaj koristiti barem nekoliko dana.

U nastavku slijedi video, a više o ovim uređajima kad nam stignu na test.

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]