LG pokazao floating bar i Always On zaslon nadolazećeg modela V30

Svi detalji o novim modelima mobitela i smartfona nekada su se držali u strogoj tajnosti do zadnjeg trenutka. Međutim, curenje informacija proizvođačima je vremenom počelo kvariti veselje događaja na medijskoj konferenciji, pa su zato i sami počeli puštati teasere i prije službene najave.

Tako ovih dana LG jednostavno ne može izdržati da s javnošću ne podijeli pokoji detalj o nadolazećem modelu V30. Najprije smo vidjeli siluetu uređaja, a prije par dana je objavljeno da će mu kamera imati i f/1.6 otvor blende, čime je rukavicu u lice bacio ponajprije Samsungu, a potom i drugim proizvođačima koji koriste f/1.7 i veće otvore.

Danas stiže i prvi pogled na tzv. floating bar. Ova stvarčica će plutati po početnom zaslonu, odnosno radnoj površini i pokušati zamijeniti sekundarni, mali zaslon na dvojici prethodnika. Kada bude potrebna, ova trakica će prikazivati obavijesti i nuditi prečice. U trenucima kada ju ne budete trebali, sakrit će se.

LG je objavio da će V30 imati i Always On zaslon, koji će pored vremena i obavijesti, nuditi mogućnost prikaza alata i upravljanja glazbom.

Kako stvari sada stoje, čini se da bi LG V30 mogao biti zanimljiv uređaj. Sasvim sigurno će ga pokloniti Snapdragon 835 u kombinaciji s 4 ili 6 GB RAM-a. Bilo kako bilo, službena najava je zakazana za 31. kolovoza. Do tada možda procuri koš koji detalj, a kladim se da će i LG izaći s još pokojim teasrom.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije

Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]