LG predstavio novi 5,7-inčni zaslon omjera 18:9

lg-display

LG Display je danas predstavio novi 5,7-inčni zaslon za smartfone, u rezoluciji 2880 x 1440 točaka, što predstavlja odnos stranica 18:9. Prema njihovim riječima, ovakav pomalo izduženi zaslon bi trebao poboljšati doživljaj gledanja filmova, a od koristi će biti i onima koji koriste multi window opciju, na Androidu 7.0 dostupnu na razini operativnog sustava.

U LG-u navode da ovaj zaslon sadrži i tzv. in-TOUCH tehnologiju, koja ga čini responzivnijim, a ukupna debljina mu je smanjena na manje od jednog milimetra. Novi zaslon će također poboljšati vidljivost na danjem svjetlu i trošiti do 30% manje energije.

Za sada nije poznato koji će uređaj prvi dobiti ovaj zaslon, ali ova vijest daje naslutiti da bi to mogao biti upravo LG G6, koji će svjetlo dana ugledati na MWC-u u Barceloni.

 
      
  • Najjstarija djeca

    Ako će trošiti 30% manje baterije onda je za svaku pohvalu…😋

  • Bojan

    Ufff, ne vidim cemu to. Kada se sjetim prvog notea i omjera 16:10, jos uvijek me nostalgija hvata za tim omjerom. Na poslu imam 16:10 zaslon za PC i moram priznati da mi je neusporedivo ugodniji za rad u odnosu na 16:9 .

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]