LG V30 dolazi bez dodatnog zaslona, ali sa «softverskom zamjenom»

LG će svoju jesensku uzdanicu – model V30, predstaviti 31. kolovoza u Berlinu, što znači da bi V serija ove godine već u startu mogla biti dostupna i na europskom tržištu. Curenje informacija do sada je potvrdilo da će ovaj uređaj pokretati Snapdragon 835 u kombinaciji s 4 GB RAM-a, a i sam LG je već izlazio s pojedinim teaserima.

Prema najnovijim glasinama, LG V30 će sadržavati 6-inčni QHD+ zaslon u 18:9 omjeru stranica, ali ne i pomoćni mali zaslon, po kojem je V serija do sada bila poznata. Ovo bi se navodno trebalo nadomjestiti softverski, i to određenim «floating barom».

Prema istom izvoru, LG V30 bi na svojoj dvostrukoj kameri mogao donijeti čak f/1.6 otvor blende u kombinaciji s «Crystal Clear Glass» lećom, ma što to značilo. V30 bi u startu trebao podržavati HDR 10 i Google Daydream tehnologiju virtualne stvarnosti.

Izgleda da su u LG-u shvatili da bi V serija mogla kvalitetno nadopuniti rupu u ponudi, s uređajem većeg zaslona, ali i pognojenog ovogodišnjim procesorom. Za ostatak informacija vjerojatno ćemo morati pričekati kraj mjeseca.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]