LG V30: Geekbench potvrdio Snapdragon 835 i 4 GB RAM-a

LG V30 je, pored G6, drugi LG-ev top model za ovu godinu, a ako je suditi prema nedavnim teaserima, bit će predstavljen 31. kolovoza na berlinskom IFA sajmu. S obzirom da će se event održati na europskom tlu, za očekivati je da će biti dostupan i na europskom tržištu, što s prethodnikom nije bilo slučaj.

Internet je tako danas postao bogatiji za dio specifikacija ovog uređaja, koje su procurile na popularnom Geekbench benchmark testu. Tako je postalo vidljivo da je V30 pokretan Snapdragonom 835, kao i da donosi 4 GB RAM-a.

Očekuje se da uređaj dođe sa 6-inčnim OLED zaslonom omjera stranica 2:1, kojeg LG naziva FullVision. Kakva će biti sudbina dodatnog zaslona kojeg smo viđali na dva prethodnika, za sada nije poznato.

 
      
  • Fini Buncek

    Evo, čudi me da još nema nekakvog poštenog komentara dobrih poznavaoca, a vezano za ovaj novi stroj u najavi, LG V30….

  • Fugu

    I mene čudi slab interes za V seriju. Možda je tome tako i zbog izostanka V20 s europskog tržišta. I sam sam se prevario odustavši od kupnje V10 zbog očekivanog V20 koji na kraju nije došao. Za tridesetku se nadam da neće biti samo uvećana Gešestica malo jačeg hardwarea.

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]