LG V40 ThinQ – renderi na temelju tvorničnih skica otkrivaju trostruku kameru

S obzirom na približavanje jeseni, i proizvođači smartfona se pripremaju za predstavljanje svojih jesenskih aduta. Jedan od takvih bit će i LG V40 ThinQ, čiji su se renderi i specifikacije počele pojavljivati u javnosti.

Prema ovim renderima, nastalima na temelju tvorničkih skica, V40 će naslijediti zaslon sa zubom od modela G7, ali će po svoj prilici imati veću dijagonalu, i to 6,3 inča. Dimenzije uređaja trebale bi iznositi 158,8 x 75,8 x 7,8 milimetara, što je malčice više od prethodnika.

Najzanimljiviji detalj svakako je trostruka kamera na poleđini, za koju nažalost ne znamo kako će funkcionirati ni koju će postavu senzora će donijeti.

U ovom trenutku nema više podataka o ovom uređaju, iako je prilično izvjesno da će biti pokretan Snapdragonom 845 u kombinaciji s vjerojatno 6 GB RAM-a. Za očekivati je da će uređaj biti temeljen na Androidu 9 Pie, a službeno predstavljanje se očekuje u listopadu.

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT