LG Wing službeno: smartfon s rotirajućim iskočnim zaslonom

LG je danas službeno predstavio novi smartfon, koji ujedno donosi i novu kategoriju smartfon uređaja na tržište. Po uzoru na LG VX9400 koji se proslavio u filmu Iron Man 2008. godine, LG je predstavio smartfon sa rotirajućim iskočnim zaslonom, samo što umjesto tipkovnice, ispod “gornjeg” zaslona imamo još jedan zaslon.

Novopredstavljeni uređaj nosi službeni naziv LG Wing 5G, a koristi Snapdragon 765G procesor, s podrškom za 5G. Primarni zaslon dijagonale je 6,8-inča (FullHD+) i POLED tipa. Manji zaslon dijagonale je 3,9-inča uz FullHD+ rezoluciju. Po pitanju memorije imamo 8GB radne memorije i 128GB ili 256GB interne memorije, uz 4000mAh bateriju.

LG je na poleđini uređaja ugradio 64MP primarnu kameru, 13MP i 12MP ultraširokokutnu kameru. Sprijeda je ugrađena 32MP iskočna kamera. Jedna od posebnosti Wing-a po pitanju kamere jest “gimbal mode” gdje se “donji zaslon” može koristit kao držač s opcijama za kameru, a dodatna spomenuta ultraširokokutna kamera od 12MP koristi se u tom načinu rada.

Potvrđeno je da će Wing započetak biti dostupan u SAD-u i to ponudama tri najveća operatera – Verizone, AT&T-a i T-Mobilea. Cijena i datum globalne dostupnosti nisu objavljeni. U svakom slučaju je riječ o zanimljivom uređaju i vidjet ćemo koliko je ovaj “form factor” za smartfone iskoristiv.

via

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT