Microsoft Defender – jedinstvena online zaštita za sve platforme

Microsoft je lansirao svoj najnoviji proizvod – Microsoft Defender za sve četiri najpopularnije platforme: Windows, macOS, iOS i Android. Microsoft Defender ne treba zamijeniti s postojećim Windows Defenderom, budući da se radi o odvojenoj aplikaciji koja dolazi kao dio Microsoft 365 servisa.

Microsoft Defender namijenjen je online sigurnosti i zaštiti korisnika od prijetnji koje dolaze s interneta, kao npr. malwarea, phishinga i sl. Prema navodima iz Microsofta, na Windows i Mac računalima, Defender će raditi paralelno s postojećim antivirusnim alatima te će pružiti dodatnu online zaštitu i na jednom mjestu prikazivati status servisa na svim povezanim uređajima.

Na Androidu Devender donosi vlastiti antivirusni program i zaštitu od malwarea, te skeniranje postojećih i novoinstaliranih aplikacija, dok na iOS uređajima, uz kontrolu ostalih umreženih, osigurava jedino web zaštitu.

Microsoft Defender moguće je besplatno preuzeti, ali za rad zahtijeva Microsoft 365 pretplatu.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT