Microsoft i službeno odustao od Lumia uređaja, za podršku postojećim korisnicima angažirao vanjsku tvrtku

lumia-mrtva

Da je Microsoft odustao od proizvodnje Lumia smartfona očito je već neko vrijeme, i bilo je samo pitanje trenutka kad će takva odluka poprimiti i službenu formu. Tako je danas objavljeno da Microsoft službeno napušta Lumia brand, te za daljnju podršku angažira B2X tvrtku, koja će preuzeti brigu o korisnicima i njihovim uređajima.

Ova tvrtka je za potrebe pružanja podrške izradila poseban servis za kontakt s korisnicima, koji se nalazi na adresi support.b2x.com. Na ovoj stranici možete prijaviti kvar, ali i kupiti dodatno jamstvo za novije Lumia uređaje.

Microsoft je, dakle, odustao od daljnje proizvodnje i servisiranja Lumia uređaja, pa čak i korisničke podrške, budući da je u tu svrhu unajmio vanjsku tvrtku. Što će biti s Windows Phone Mobile platformom, nezahvalno je prognozirati, no mnogi vjeruju da ona nije mrtva, odnosno da će se reinkarnirati u za sada prilično neizvjesnom Surface telefonu, koji bi navodno trebao biti lansiran sljedeće godine.

NokiaMob

NokiaPowerUser

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT