Microsoft Lumia 850 – procurili novi renderi?

Lumia 850 leak

Pored najnovije Lumije 950 XL, koju već dva tjedna intezivno testiramo, Microsoft ima još planova s velikim smartfonima, ali ne nužno u višem cjenovnom razredu. Nedavno smo saznali da je u pripremi model pod nazivom Lumia 850, a danas nam stižu njeni navodni renderi, koje prenosi inače vrlo pouzdani cinker Evan Blass.

Prema trenutno dostupnim informacijama, Microsoftova Lumia 850 će imati 5,7-inčni zaslon u 1080p rezoluciji, a pokretat će ju Snapdragon 617. Ove dvije stavke sugeriraju da će se Lumia 850 smjestiti u srednji cjenovni razred.

Za sada nemamo pouzdanih informacija o vremenskom okviru predstavljanja Lumije 850, ali postoji vjerojatnost da se to dogodi u siječnju, na predstojećem CES-u u Las Vegasu.

Lumia 850

 
      
 • denis

  Nije losa, iznenadilo me kada sam vidio u ovoj najavi od 950xl da ima onoliko puno komentara a testirate je vec pola mjeseca pa nije zlatna tolko hoceli biti recenzija u toku vikenda…ili

 • Testiranje traje dulje nego obično iz razloga što uređaj ima dosta problema sa softverom, pa smo morali pričekati nadogradnju. Sve imaš objašnjeno u tim komentarima u najavi.

 • Mario

  Vrlo loš početak za prezentaciju, pa ma kakav i/ili koji razlog bio uzrok!
  Nadam se da će se stvar ispraviti vrlo ubrzo!

 • Mario

  Neki dan sam imao jednu 950 u rukama, i generalno, da nije plastična, govorim o tijelu, mogu kazati da bi bila vrlo zanimljiv komad gadgeta!
  Moram nadodati, kako sam malo pronjuškao i po W OS-u, i u odnosu na one prije, bas me se je dojmio, onako pravo dojmio!
  Možda kada bi učinili neku 1060 verziju sa alu kućištem, i kada vi mi netko učinio kvalitetan tutorijal, možda bih ju jednom i uzeo!

 • Max Katavic

  Krešo, hoćeš li napraviti tj. objaviti Android aplikaciju od mob.hr?

 • Već je u izradi

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]