Microsoft Lumia 850: stigle prve fotografije uživo?

Microsoft-Lumia-850

Koja će sudbina zadesiti Lumia seriju smartfona i općenito Windows Mobile platformu, već smo pokušali predvidjeti u ovom osvrtu. Hoće li Lumia uređaji preživjeti ovu godinu, tj. hoće li tržišni udio barem malo porasti, ostaje za vidjeti, a isto tako je neizvjesno hoće li cijela Lumia linija na kraju biti zamijenjena tzv. Surface telefonom.

Neovisno o tome, glasine o novim uređajima i dalje stižu, a najnovije donose i cijeli set fotografija za koje izvor tvrdi da predstavljaju Lumiju 850, o kojoj se već neko vrijeme na veliko špekulira.

Ovaj će uređaj navodno imati 5,4-inčni zaslon i ugrađen čitač šarenice oka, isto kao i top model Lumia 950 XL. Spominju se i dva utora sa SIM, kao i onaj za memorijske kartice. Pogled na kućište sugerira da uređaj ima metalni okvir, što bi svakako bilo poželjno s obzirom na trenutnu situaciju na tržištu, ali je moguće i da se radi o imitaciji.

Za sada još nema informacija o datumu službene najave.

Microsoft-Lumia-850 2 Microsoft-Lumia-850 3 Microsoft-Lumia-850 5 Microsoft-Lumia-850 4

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]