Microsoft nudi alternativu vašim omiljenim Android aplikacijama

Microsoft AppComparision

Microsoftove Lumia 950 i Lumia 950 XL napokon su krenule u prodaju, kako na većim tržištima, tako i u Hrvatskoj. Interes za ovim smartfonima je velik, međutim platformu i dalje muči stara boljka – premalo dostupnih aplikacija, barem u usporedbi s glavnim rivalima, Androidom te iOS-om.

Kako bi nas uvjerio u suprotno, Microsoft je predstavio aplikaciju AppComparison (možete je pronaći na PlayStoreu). Aplikacija za cilj ima pronaći Windows Phone alternativu postojećim, instaliranim aplikacijama na vašem Android uređaju. Ovo bi trebalo olakšati tranziciju s platforme na platformu, pokazati raznolikost dostupnih aplikacija na Microsoft Storeu, te uvesti nove korisnike u svijet Windows smartfona.

Aplikacija je objavljena u prigodno vrijeme početka prodaje gore navedenih smartfona, s očitom marketinškom vrijednosti za Microsoft. Međutim, ako vas je zainteresirao Windows 10 Mobile, AppComparison bi mogao imati i praktičnu vrijednost.

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT