Ming-Chi Kuo najavljuje pojačanu potražnju za novim iPhoneom 12 i MacBook računalima s M1 procesorima

Analitičar Ming-Chi Kuo već dugi niz godina prati poslovanje Applea i predviđa što bi se u skoroj budućnosti moglo dogoditi. Neki ga smatraju Babom Vangom i da neopravdano pridobiva pažnju medija, no mora se priznati da je u više navrata bio u pravu i ispravno predvidio mnoge događaje.

U svom najnovijem poslanju, Kuo navodi da će potražnja za najnovijom generacijom iPhonea biti veća od očekivane, bez obzira što se radi o uređajima s minimalnim razlikama u odnosu na prethodnu generaciju. Najveća potražnja se, logično, očekuje kroz sljedećih mjesec dana, s obzirom na nadolazeću blagdansku sezonu.

Kuo također navodi da je potražnja za novim MacBook računalima, temeljenim na Appleovim M1 procesorima veća od očekivane, a u drugoj polovici sljedeće godine očekuje njihov redizajn. Naime, prilikom predstavljanja M1 čipa, Apple je najavio 13-inčne MacBook Air i MacBook Pro, no u potpuno istom kućištu kao u slučaju prethodne generacije, tako da će redizajn uslijediti tek za nekih godinu dana.

Kuo u svom izvješću za sada ne spominje hoće li i kada Apple lansirati 16“ MacBook Pro s novim M1 procesorom.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT