Mirosoft Lumia 950 XL službeno predstavljena

Lumia 950 XL

Drugi uređaj kojeg je Microsoft na današnjem eventu predstavio je Lumia 950 XL, koja se od modela 950 ipak dosta razlikuje. Radi se o uređaju s 5,7-inčnim QHD zaslonom. Pokretan je Qualcommovim Snapdragon 810 procesorom, a u Microsoftu kažu da je poznati problem s pregrijavanjem na njihovom uređaju riješen – vodenim hlađenjem, o čemu detalji tek trebaju biti objavljeni.

I ovaj uređaj dolazi s 32 GB interne memorije i Windows 10 Mobile operativnim sustavom, a za fotografiju i video se brine 20 MP kamera sa Zeiss lećom, petom generacijom optičke stabilizacije i PureView tehnologijom oversamplinga.

Microsoft Lumia 950 XL opremljena je USB-C konektorom i tehnologijom brzog punjena, koja će u 30 minuta bateriju napuniti do 50% kapaciteta.
Uređaj u prodaju kreće u studenom, a cijena u SAD će iznositi 649 dolara. Informacije o dostupnosti i cijeni na našim prostorima tek trebaju biti objavljene.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT