MIUI 9 je blizu, pogodite datum izlaska i osvojite nagrade

MIUI je popularno korisničko sučelje koje dolazi na svim Xiaomi smartfonima i tabletima i trenutno se nalazi u verziji 8 koja je izašla još prošle godine u svibnju, paralelno s predstavljanjem Mi Maxa. Budući da je drastično izmijenjeno u odnosu na standardno Android sučelje, nemoguće je vizualno odrediti na kojoj verziji Androida je utemeljeno pa tako neki uređaji imaju MIUI 8 temeljen na Androidu 6.0 Marshmallow, a neki na Androidu 7.0 Nougat, poput Mi 6 kojega smo nedavno testirali.

MIUI ima naprednih funkcija koje nisu dostupne u mnogim novim smartfonima, ali neke mu još uvijek nedostaju i trebale bi se pojaviti uskoro u MIUI-u 9. Najvažnije od njih su snimanje sadržaja zaslona, rad u dva prozora i slika u slici, no osim toga nova verzija donosi i jednostavnije sučelje, niz optimizacija i smanjenu potrošnju baterije.

Dok čekate da se vaš Xiaomi uređaj ažurira na najnoviju verziju MIUI-a, možete sudjelovati u nagradnoj igri na način da pogodite datum izlaska MIUI-a 9, pod uvjetom da ste registrirani na MIUI forumu. Tamo možete pročitati pravila igre, a glavna nagrada je Redmi Note 4. Objavljivanje dobitnika će biti prije 20. srpnja, što znači da bi tad otprilike mogao biti traženi datum.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]