Moto G9 Power – Novi Motorolin adut u srednjoj klasi

Ovog diva krasi baterija od 6000 mAh, koji je Motorolin najveći adut uz cijenu, međutim dizajn i specifikacije mobilnog uređaja nisu pretjerano impresivne. Zaslon ima dijagonalu od 6.8 inča HD+ rezoluciju, a izrađen je LCD tehnologiji s punch hole selfie kamerom od 16 MP.

Sa stražnje strane primjećujemo prepoznatljivi ovogodišnji dizajn kamere koja sadrži glavnu kameru od 64MP, makro kameru od 2MP i senzor dubine od 2MP. Uz kameru na poleđini vidimo Motorola logo koji je i čitač otisaka prstiju.

Kučište je plastično, a pod haubom možemo naći Qualcommov Snapdragon 662 procesor. Uz 4GB radne memorije, nudi i 128GB spremišnog prostora koji je proširiv microSD karticom.

Spomenuta masivna baterija od 6000 mAh, kako tvrde, omogućava 60 sati neprekidnog korištenja, a podržava 20W brzo punjenje.

Motorola ne nudi ništa što već nismo vidjeli, dizajn je poprilično jednostavan i klasičan za Android-ove mobilne uređaje, a specifikacije nas neće pretjerano očarati. Međutim, cijena od 200 eura uz iznadprosječnu autonomiju će sigurno pronaći svoje poklonike. Realno gledajući, omjer cijene i specifikacija je sasvim korektan za jedan mobilni uređaj srednjeg ranga. Mali minus je i masa uređaja koja je 221g, što je logično zbog poveće baterije koju sadrži.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT