Motorola kreće s nadogradnjom na Android 6.0 Marshmallow

Moto X Style

Motorola je krenula s nadogradnjom određenih uređaja na Android 6.0 Marshmallow. Radi se o modelima dostupnim i nama u Hrvatskoj – Moto X Style (treća generacija) i Moto X (druga generacija). Nažalost, razloga za slavlje još uvijek nema – najavljena nadogradnja će se odvijati sporo i u etapama. Za početak, Marshmallow stiže vlasnicima uređaja kupljenih u Brazilu i Indiji, a proces bi mogao potrajati i nekoliko tjedana. Ipak, dobro je znati da je softver spreman – samo je pitanje vremena kad će kompanija nadogradnju pustiti u opticaj i na ostala tržišta. Nadogradnja se odvija OTA putem (over-the-air odnosno bežično), a upute i popis novosti možete pronaći ovdje.

Osim gore spomenutih uređaja, nadogradnja na Android 6.0 Marshmallow planirana je za sljedeće modele: Moto X Pure Edition (treća generacija), Moto X Play, Moto G (treća generacija), Moto G (druga generacija), DROID Turbo, Moto MAXX i Moto Turbo.

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT