Motorola kreće s nadogradnjom na Android 6.0 Marshmallow

Moto X Style

Motorola je krenula s nadogradnjom određenih uređaja na Android 6.0 Marshmallow. Radi se o modelima dostupnim i nama u Hrvatskoj – Moto X Style (treća generacija) i Moto X (druga generacija). Nažalost, razloga za slavlje još uvijek nema – najavljena nadogradnja će se odvijati sporo i u etapama. Za početak, Marshmallow stiže vlasnicima uređaja kupljenih u Brazilu i Indiji, a proces bi mogao potrajati i nekoliko tjedana. Ipak, dobro je znati da je softver spreman – samo je pitanje vremena kad će kompanija nadogradnju pustiti u opticaj i na ostala tržišta. Nadogradnja se odvija OTA putem (over-the-air odnosno bežično), a upute i popis novosti možete pronaći ovdje.

Osim gore spomenutih uređaja, nadogradnja na Android 6.0 Marshmallow planirana je za sljedeće modele: Moto X Pure Edition (treća generacija), Moto X Play, Moto G (treća generacija), Moto G (druga generacija), DROID Turbo, Moto MAXX i Moto Turbo.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]