Motorola promovira svoj neuništivi zaslon putem zanimljive infografike

Moto X Force

Motorola je prije par dana predstavila prvi mobitel sa zaslonom otpornim na padove – Droid Turbo 2. Uređaj je na tržište stigao pod okriljem američkog Verizon operatera, dok će se u ostatku svijeta prodavati pod imenom Moto X Force. Više informacija kao i detaljne specifikacije možete pročitati ovdje.

Glavna odlika ovog mobitela je zaslon otporan na udarce i to u pravom smislu riječi. Za razliku od raznih premaza što uglavnom štite od ogrebotina, ovaj zaslon preživjet će brojne padove s visine na tvrdu podlogu. Radi se o P-OLED zaslonu izrađenom od posebne vrste plastike nalik staklu, s čak pet različitih slojeva, a Motorola nam garantira barem četiri godine “zaštite”.

Razbijeno staklo zaslona vrlo je čest problem – dovoljno je malo nepažnje i sklizavi, tanki mobitel lako se nađe na podu. Koliko često i na koji način možemo saznati iz infografike koju nam je pripremila Motorola, naravno u svrhu promocije svog novog mobitela. Infografika navodi podatak o 50% vlasnika smartfona koji su doživjeli ovaj nesretni trenutak barem jednom u životu, a radi skupe zamjene, mnogi jednostavno nastave koristiti uređaj. Mobiteli najčešće ispadaju iz naših ruku (50%), zatim iz džepa (32%) te iz krila prilikom ustajanja (27%). Zanimljiv je i podatak o čak 5% namjerno razbijenih zaslona prilikom bacanja uređaja na zid, te 7% razbijenih zaslona prilikom snimanja selfija. Ostale podatke možete pogledati ispod:

Motorola infografika o razbijenim zaslonima

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT