Najnoviji službeni render Notea 8 potvrđuje dosadašnje glasine

Novi dan, novi «leak» Notea 8. Pored već postojećih rendera, sada stiže i službena teaser slika, koja zapravo potvrđuje sve dosadašnje glasine, barem kad je u pitanju fizički izgled nove Samsungove perjanice.

Ovdje vidimo Note 8 u vodoravnom položaju, u društvu s neizbježnom S Pen olovkom. Uređaj je vrlo sličan postojećem Galaxyju S8 Plus, s tom razlikom što mu kutovi imaju drukčiji radijus zakrivljenja, dakle oblik mu je malo četvrtastiji.

Za one kojima još nismo dosadili, glasine kažu da Note 8 dolazi sa Snapdragonom 835, odnosno Exynosm 8895, ovisno o regiji, 4 ili 6 GB RAM-a, dvostrukom kamerom na poleđini i nespretno smještenim čitačem otisaka prstiju pored kamere kao na S8.

Što je od ovoga istina, a što ne, i hoće li se dogoditi čudo pa čitač otisaka prstiju ipak osvane na nekoj logičnijoj poziciji, saznat ćemo 23. kolovoza za kad je zakazano službeno predstavljanje. Prodaja na većim tržištima navodno počinje 15. rujna, a kada će biti dostupan kod nas, u ovom trenutku nema smisla nagađati.

 
      
 • Hari

  Nisam fan samsunga ali zadnji note koji je ista valjao je bila 4… Ovo sve iza je bilo lose isto mislim i za ovaj s8++ koji veze sa notom nema… Sluzi samo za ukrast koju kupnju iphonu i za reciklazu cijene jer opet ce samsung imat model od 1000e…
  Ali opet ce bit nekih koji ce uzdisat za ovim komadom krhkog stakla ko da su vidili svemirski brod….

 • Haznj

  Offtopic.. kreso, pitanje, vip mreža i mjesto udaljeno cca 2 3 km od granice s bih i cesto se spaja na bosansku mrežu, a po karti pokrivenosti cijelo podrucje bi cak trebalo imati 4g, a jedva hvata 2g, kome se žaliti? Upravi vodovoda mozda?

 • Krešimir Blažev

  Mozes i lokalnom folklor klubu. 🙂
  Oni su se vjerojatno zastitili nekalvom izjavom da je karta samo informativnog karaktera i da ne mora odgovarati stvarnom stanju.

 • Jadranko Pavlotić

  Opet laprdaš

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]