Ništa od iPhonea s većim zaslonom?

Glasine o većem iPhoneu kruže još od samog predstavljanja posljednjeg modela, a zadnjih nekoliko mjeseci su se intezivirale. Bilo je riječi o različitim dimenzijama zaslona, no informacije koje su dopirale od dobavljača komponenti u pravilu su bile proturječene i rastezale su se od 4,3 pa sve do 5 inča.

E sad, prilikom jučerašnje objave financijskih rezultata za protekli kvartal, izvršni direktor kompanije Tim Cook se kratko osvrnuo na priče o zaslonima i izjavio: “Moje mišljenje je da iPhone 5 ima apsolutno najbolji zaslon u ovoj branši i mi ćemo uvijek nastojati izraditi najbolje za naše kupce”. Na kraju je još dodao da Apple nije voljan isporučiti veći zaslon sve dok se ne riješe “kompromisi po pitanju kvalitete.”

Dakle, kako ovo protumačiti? Što Cook želi poručiti? Možda da zasloni veći od 4 inča nisu dovoljno kvalitetni?

Bilo kako bilo, Apple zasigurno testira razne vrste i dimenzije zaslona, no nakon ovih izjava vjerojatnost o lansiranju većeg iPhonea ove godine je osjetno manja.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]