Niste zadovoljni postojećim To-Do aplikacijama? Isprobajte najnoviju iz Microsofta

To-Do aplikacija nikad dosta, baš kao i chat servisa. No ovoga puta na tapetu nije Google, već Microsoft, koji smatra da je svijetu potrebna još jedna aplikacija za snalaženje u svakodnevnim obvezama.

Tako smo dobili aplikaciju jednostavnog naziva To-Do, koja je, kao što joj samo ime kaže – još jedna To Do lista, i ni po čemu posebnom se ne razlikuje od tisuća sličnih.

Ipak, svi mi imamo neke svoje mušice koje nas mogu omesti u korištenju ove ili one aplikacije. Osobno sam kod ovakvih stvari dosta izbirljiv, pa mi i najmanja glupost smeta. Upravo sam si zato dao truda isprobati Microsoftovu To Do aplikaciju, koja mi je na prvu vrlo dobro legla.

Prilično čisto sučelje, jednostavno dodavanje podsjetnika i relativno lijep, ali nadasve funkcionalan Android widget, kombinacija su koja obećava. Naravno, ništa bez sinkronizacije, pa je tako To-do moguće koristiti na Androidu, iOS-u i Windows uređajima, ali i na webu.

Što mislite o novoj Microsoftovoj To-Do listi i koju vi aplikaciju koristite u ove svrhe?

 
      
 • flegmatee f

  Any.do od prvog dana. Probao Keep ali mi nije sjeo.

 • marko

  ha vidiš a meni je baš keep po mjeri …

 • Dado

  MS OneNote

  …probao nekoliko ali uvijek završavao na OneNote.
  Idem probati MS To-Do

 • Najjstarija djeca

  Koristim Keep a za pregled obveza ,podsjetnika…widget od Google kalendara.
  Sada sam instalirao ToDo od Microsofta pa će mo vidjeti…

 • Zivago

  Google keep je najjaci

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]