Niste zadovoljni postojećim To-Do aplikacijama? Isprobajte najnoviju iz Microsofta

To-Do aplikacija nikad dosta, baš kao i chat servisa. No ovoga puta na tapetu nije Google, već Microsoft, koji smatra da je svijetu potrebna još jedna aplikacija za snalaženje u svakodnevnim obvezama.

Tako smo dobili aplikaciju jednostavnog naziva To-Do, koja je, kao što joj samo ime kaže – još jedna To Do lista, i ni po čemu posebnom se ne razlikuje od tisuća sličnih.

Ipak, svi mi imamo neke svoje mušice koje nas mogu omesti u korištenju ove ili one aplikacije. Osobno sam kod ovakvih stvari dosta izbirljiv, pa mi i najmanja glupost smeta. Upravo sam si zato dao truda isprobati Microsoftovu To Do aplikaciju, koja mi je na prvu vrlo dobro legla.

Prilično čisto sučelje, jednostavno dodavanje podsjetnika i relativno lijep, ali nadasve funkcionalan Android widget, kombinacija su koja obećava. Naravno, ništa bez sinkronizacije, pa je tako To-do moguće koristiti na Androidu, iOS-u i Windows uređajima, ali i na webu.

Što mislite o novoj Microsoftovoj To-Do listi i koju vi aplikaciju koristite u ove svrhe?

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]