Noa H10le osvojio EISA nagradu za best buy smartfon 2017. godine

Noa H10le, top model hrvatskog branda NOA, osvojio je prestižnu EISA nagradu za najbolji smartfon 2017. godine u best buy kategoriji. EISA je udruženje koje objedinjuje stručnjake 53 magazina iz 25 država svijeta, koji od 1982. godine ocjenjuju razne uređaje iz domene potrošačke elektronike.

Nagradu za ukupno najbolji smartfon odnijeli su Samsung Galaxy S8 i njegov veći brat Galaxy S8 Plus. Za najbolji kamera smartfon proglašen je Huawei P10, a pobjedu u kategoriji cjenovno pristupačnih uređaja Honor 8 Pro.

EISA dodjeljuje nagrade i u ostalim kategorijama kao što je fotografija, kućna kina, elektronika u automobilu i Hi-Fi. Detalje pogledajte ovdje.

Podsjetimo, Noa H10le službeno je najavljen krajem veljače na MWC-u u Barceloni i predstavlja poboljšanu verziju ranije predstavkjenug modela Noa H10. Dolazi u tanjem kućištu crvene boje, AMOLED zaslonom i jačom baterijom.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]